Povezane vesti
Sud odobrio dalju istragu dokumenata koji su zaplenjeni kod Trampa: Oko 100 ima oznaku "poverljivo"
Telegraf 22.09.2022
Tramp je pod istragom Ministarstva pravde zbog čuvanja vladinih dokumenata, od kojih su neki označeni kao veoma poverljivi. Ministarstvo pravde SAD može da nastavi sa pregledom poverljivih dokumenata koje je FBI zaplenio na imanju bivšeg američkog… »
Sud odobrio dalju istragu dokumenata zaplenjenih kod bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa
Euronews 22.09.2022
Ministarstvo pravde SAD može da nastavi sa pregledom poverljivih dokumenata koje je FBI zaplenio na imanju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa na Floridi, dok traje žalbeni postupak, odlučio je danas federalni sud. Jedanaesti okružni apelacioni… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 52 minutajoš 34 povezane
Skandal na Slanoj Bari: "Grobari" topovskim udarima povredili sudiju i igrača, Vojvodina odbila da nastavi meč - Partizan prvak!
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 5 satijoš 56 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane