Povezane vesti
Trg mladenaca bez vode do 15 sati
RTV 22.09.2022
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Trg mladenaca. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Starog grada bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.09.2022
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Trg mladenaca. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".… »
Zbog havarije bez vode Mali Beograd
Blic 22.09.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Mali Beograd. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Mali Beograd bez vode zbog havarije
Dnevnik 22.09.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Mali Beograd. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.09.2022
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Mali Beograd. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Atentat na ruskog generala u Moskvi: Napadač ispalio više hitaca i pobegao
BBC News pre 17 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Gradiće se auto-put od Malog Požarevca do Mladenovca, pola sata vožnje do Beograda
RTS pre 12 minutajoš 17 povezanih
(Mapa) Spremite se, zima ponovo udara! Otvaraju se "bečka vrata", Ristić najavio sneg tačno od ovog datuma: Na mapama se sve crveni, a onda kreće smrzavanje
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih
Večeras svečano otvaranje 25. Zimskih olimpijskih igara u Milanu i Kortini
Serbian News Media pre 42 minutajoš 15 povezanih
„Srela sam Milicu pred porođaj, pozvala me u stan, tamo je bio moj muž!“ Ovo su detalji razgovora pevačice i zakonite žene oca njenog deteta
Kurir pre 12 minutajoš 15 povezanih