Повезане вести
Селектор Аргентине без длаке на језику: „Радије бих изгубио са играчима из своје земље него победио са играчем који није…
Хот спорт 22.09.2022
Првенствено мислио на Лоренца Брауна. Садашњи селектор, а некадашњи кошаркаш, репрезентације Аргентине, Пабло Приђони, потпуни је противник натурализовања страних играча. – Одувек сам био против натурализације – докле год сам… »
„Одувек сам био против натурализације, радије бих губио са својима“
Нова 22.09.2022
Легендарни кошаркаш дели мишљење са Игором Ракочевићем Селектор кошаркашке репрезентације Аргентине Пабло Приђони истакао је да се строго противи натурализацији играча у националним тимовима. Приђони је недавно са Аргентином… »
„Радије бих губио са својима него побеђивао са натурализованим играчима“
Н1 Инфо 22.09.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Аргентине Пабло Приђони рекао је да се противи натурализацији играча у националним тимовима. Приђони, који је с Аргентином недавно освојио Куп Америке, каже да је одувек био против тога. И у… »
Порази или странац у репрезентацији - Селектор Аргентине нема дилему!
Спортске.нет 22.09.2022
Вечита дилеме и питање, треба ли нам странац у репрезентацији? Одговор на ово питање, барем што се тиче Аргентине дао је њихов селектор и кошаркашка легенда Пабло Приђиони. Селектор Гаучоса, нема дилему - странац му није… »
„Пре бих губио са својима него побеђивао са натурализованим“
Спорт клуб 22.09.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Аргентине Пабло Приђони рекао је да се противи натурализацији играча у националним тимовима. Приђони, који је с Аргентином недавно освојио Куп Америке, каже да је одувек био против тога. И у… »
Вести дана »

Велика војна парада "Снага јединства" у Београду – ново наоружање први пут пред грађанима, више од 10.000 учесника
РТС пре 16 минутајош 6 повезаних