Повезане вести

"Јована ме не занима, нисам учитељ лепог понашања": Миломир Марић одговорио на прозивке Јоване Јеремић: "То се учи код куће"…

"Јована ме не занима, нисам учитељ лепог понашања": Миломир Марић одговорио на прозивке Јоване Јеремић: "То се учи код куће"…

Блиц 22.09.2022
Миломир Марић огласио се након што га је водитељка Јована Јеремић прозвала на Инстаграму због његових речи на њен рачун у јутарњем програму. Наиме, Јована је оштро одбрусила некадашњем сараднику и уреднику телевизије… »
"Марићу, са мном тако нећеш моћи": Јована Јеремић најавила хаос: "Сад ће да осети ко сам ја, створио је медијско чудовиште"…

"Марићу, са мном тако нећеш моћи": Јована Јеремић најавила хаос: "Сад ће да осети ко сам ја, створио је медијско чудовиште"…

Блиц 22.09.2022
Водитељка Јована Јеремић одмах је реаговала на прозивке бившег пријатеља и колеге Миломира Марића, са којим је дуги низ година радила на Хепи телевизији. Јована је, наиме, прво на свом Инстаграму објавила исечак из емисије коју… »
Марић исмевао Јовану Јеремић у јутарњем: Она одмах реаговала, све објавила: "Ово ми је хвала, боли их мој успех"

Марић исмевао Јовану Јеремић у јутарњем: Она одмах реаговала, све објавила: "Ово ми је хвала, боли их мој успех"

Блиц 22.09.2022
Главни и одговни уредник Хепи телевизије Миломир Марић у јутарњем програму поткачио је колегиницу Јовану Јеремић, а она је одмах реаговала на његов коментар. Јована Јеремић је сада водитељка "Новог јутра" на Пинк телевизији, а… »
"Лепо понашање се учи код куће"! Миломир Марић одговорио на бруталне прозивке - Јована Јеремић ме не занима!

"Лепо понашање се учи код куће"! Миломир Марић одговорио на бруталне прозивке - Јована Јеремић ме не занима!

Мондо 22.09.2022
Водтељка Јована Јеремић жестоко је оплела по Миломиру Марићу након његових изјава током јутарњег програма, а сада се огласио и он. Водтељка Јована Јеремић жестоко је оплела по Миломиру Марићу након његових изјава током… »
Миломир Марић одговорио Јовани Јеремић: Нисам учитељ лепог васпитања

Миломир Марић одговорио Јовани Јеремић: Нисам учитељ лепог васпитања

Нова 22.09.2022
Познати водитељ се огласио након објаве Јоване Јеремић која га је напала због његових речи на њен рачун у јутарњем програму. Јована је оштро одговорила Миломиру, те је казала да је она његово највеће ремек дело и највећа… »
Јована Јеремић љуто реаговала на прозивке Миломира Марића (ВИДЕО)

Јована Јеремић љуто реаговала на прозивке Миломира Марића (ВИДЕО)

Вести онлине 22.09.2022
Водитељка је одмах реаговала на прозивке бившег пријатеља и колеге Миломира Марића, са којим је дуги низ година радила. Јована Јеремић се прво огласила на Инстаграму и објавила исечак из емисије коју Марић води, а током које се… »
ШОК: Јована Јеремић се обрачунала са својим учитељем Миломиром Марићем (ВИДЕО)

ШОК: Јована Јеремић се обрачунала са својим учитељем Миломиром Марићем (ВИДЕО)

Нова 22.09.2022
Водитељка је одмах реаговала на прозивке бившег пријатеља и колеге Миломира Марића, са којим је дуги низ година радила. Она се прво огласила на свом Инстаграму и објавила исечак из емисије „Добро јутро, Србијо“ коју Марић води… »
Марић исмејао Јовану Јеремић у јутрањем! Она најавила хаос - "Готови сте, има да их нагазим! Сад ће да виде како ј**ем"

Марић исмејао Јовану Јеремић у јутрањем! Она најавила хаос - "Готови сте, има да их нагазим! Сад ће да виде како ј**ем"

Мондо 22.09.2022
Главни и одговорни уредник Хепи телевизије Миломир Марић поткачио је колегиницу и некадашњу сарадницу Јовану Јеремић у јутрањем програму, а она му није остала дужна. Главни и одговорни уредник Хепи телевизије Миломир Марић… »

Вести дана »