Povezane vesti
"Jovana me ne zanima, nisam učitelj lepog ponašanja": Milomir Marić odgovorio na prozivke Jovane Jeremić: "To se uči kod kuće"…
Blic 22.09.2022
Milomir Marić oglasio se nakon što ga je voditeljka Jovana Jeremić prozvala na Instagramu zbog njegovih reči na njen račun u jutarnjem programu. Naime, Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku televizije, Milomiru Mariću sa kojim je… »
"Mariću, sa mnom tako nećeš moći": Jovana Jeremić najavila haos: "Sad će da oseti ko sam ja, stvorio je medijsko čudovište"…
Blic 22.09.2022
Voditeljka Jovana Jeremić odmah je reagovala na prozivke bivšeg prijatelja i kolege Milomira Marića, sa kojim je dugi niz godina radila na Hepi televiziji. Jovana je, naime, prvo na svom Instagramu objavila isečak iz emisije koju Marić vodi, u kojoj ju… »
Marić ismevao Jovanu Jeremić u jutarnjem: Ona odmah reagovala, sve objavila: "Ovo mi je hvala, boli ih moj uspeh"
Blic 22.09.2022
Glavni i odgovni urednik Hepi televizije Milomir Marić u jutarnjem programu potkačio je koleginicu Jovanu Jeremić, a ona je odmah reagovala na njegov komentar. Jovana Jeremić je sada voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji, a nekada je radila na Hepi… »
"Lepo ponašanje se uči kod kuće"! Milomir Marić odgovorio na brutalne prozivke - Jovana Jeremić me ne zanima!
Mondo 22.09.2022
Vodteljka Jovana Jeremić žestoko je oplela po Milomiru Mariću nakon njegovih izjava tokom jutarnjeg programa, a sada se oglasio i on. Vodteljka Jovana Jeremić žestoko je oplela po Milomiru Mariću nakon njegovih izjava tokom jutarnjeg programa, a sada se… »
Milomir Marić odgovorio Jovani Jeremić: Nisam učitelj lepog vaspitanja
Nova 22.09.2022
Poznati voditelj se oglasio nakon objave Jovane Jeremić koja ga je napala zbog njegovih reči na njen račun u jutarnjem programu. Jovana je oštro odgovorila Milomiru, te je kazala da je ona njegovo najveće remek delo i najveća kazna. Jeremićeva se… »
Jovana Jeremić ljuto reagovala na prozivke Milomira Marića (VIDEO)
Vesti online 22.09.2022
Voditeljka je odmah reagovala na prozivke bivšeg prijatelja i kolege Milomira Marića, sa kojim je dugi niz godina radila. Jovana Jeremić se prvo oglasila na Instagramu i objavila isečak iz emisije koju Marić vodi, a tokom koje se u razgovoru sa… »
ŠOK: Jovana Jeremić se obračunala sa svojim učiteljem Milomirom Marićem (VIDEO)
Nova 22.09.2022
Voditeljka je odmah reagovala na prozivke bivšeg prijatelja i kolege Milomira Marića, sa kojim je dugi niz godina radila. Ona se prvo oglasila na svom Instagramu i objavila isečak iz emisije „Dobro jutro, Srbijo“ koju Marić vodi, a tokom koje se u… »
Marić ismejao Jovanu Jeremić u jutranjem! Ona najavila haos - "Gotovi ste, ima da ih nagazim! Sad će da vide kako j**em"
Mondo 22.09.2022
Glavni i odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić potkačio je koleginicu i nekadašnju saradnicu Jovanu Jeremić u jutranjem programu, a ona mu nije ostala dužna. Glavni i odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić potkačio je koleginicu i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 22. jul: Promenljivo oblačno i suvo sa slabim i umerenim vetrom
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Državne rezerve dizela 269.000 tona - Dodatne količine u dolasku, do sada realizovano samo 25% planiranog uvoza derivata
Ekapija pre 26 minutajoš 18 povezanih
Rubio o zahtevu Irana da kontroliše Ormuski moreuz: Opasan presedan koji ugrožava svetsku ekonomiju
Beta pre 47 minutajoš 16 povezanih
Do kraja godine planiran upis do 800.000 objekata po zakonu Svoj na svome
Nedeljnik pre 21 minutajoš 14 povezanih
Aleksić (NPS): Sednica o nepoverenju Vladi kako bi vlast posle nje mogla da raspiše vanredne izbore
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih