Повезане вести

Лоше вести за шведску, добре за Србију: Један од најбољих неће играти у Београду! (видео)

Лоше вести за шведску, добре за Србију: Један од најбољих неће играти у Београду! (видео)

Хот спорт 22.09.2022
Нашој репрезентацији ће због овога посао бити у великој мери олакшан! Србија се у суботу од 20:45 на стадиону ‘Рајко Митић’ састаје са репрезентацијом Шведске у оквиру 5. кола дивзије Б Лиге нација. Одбрана нашег тима биће мало… »
Сјајне вести за пиксијеве орлове: Наследник Златана Ибрахимовића пропушта меч са Србијом

Сјајне вести за пиксијеве орлове: Наследник Златана Ибрахимовића пропушта меч са Србијом

Вечерње новости 22.09.2022
СЈАЈНЕ вести за селектора Србије Драгана Стојковића "Пиксија", наш ривал биће ускраћен за играње главне звезде репрезентације када Шведска укрсти копља са Србијом. ФОТО: М. Вукадиновић Наиме, нападач националне селекције… »
Влаховић: Важно је да Србија победи, ужелео сам се репрезентације

Влаховић: Важно је да Србија победи, ужелео сам се репрезентације

Политика 22.09.2022
Фудбалер Јувентуса и српски репрезентативац Душан Влаховић изјавио је да с нестрпљењем очекује мечеве против Шведске и Норвешке у Лиги нација. Србија ће у суботу дочекати Шведску у Београду, а три дана касније гостоваће… »
Најофанзивнија Србија икада: Селектор може да извете ултра-нападачки тим!

Најофанзивнија Србија икада: Селектор може да извете ултра-нападачки тим!

Хот спорт 22.09.2022
Селекција Србије игра свој меч Лиге нација у суботу од 20.45 часова на нашем највећем стадиону дуел са Шведском, где је победа императив уколико се жели пласман у друштво најбољих репрезентација. Ипак, иако је увек Пикси… »
Павловић са обе ноге на земљи: Поређења са Видићем претерана, значи ми поверење селектора! (видео)

Павловић са обе ноге на земљи: Поређења са Видићем претерана, значи ми поверење селектора! (видео)

Хот спорт 22.09.2022
Страхиња Павловић ове сезоне игра сјајно у дресу Ред Була из Салцбурга, где је дошао почетком лета, а након маестралне партије на Стамфорд Бриџу, уследело је и порђење са Немањом Видићем. Ипак, дефанзивац је са обе неоге на… »
Нове муке за Швеђане пред Србију, нема ни Исака

Нове муке за Швеђане пред Србију, нема ни Исака

Спорт клуб 22.09.2022
Шведска гостује Србији у суботу (стадион "Рајко Митић", 20.45) у претпоследњем колу Лиге нација, а селектор Јане Андерсон суочен је са новим проблемима. Прво су због повреда долазак на септембарско окупљање отказали Мартин… »
Осипају се шведски редови, ни Исак не може на Србију

Осипају се шведски редови, ни Исак не може на Србију

Данас 22.09.2022
Све већи проблеми с повредама следећег ривала Орлова у мечу Лиге нација. Последњи је из комбинације за гостовање у Београду, 24. септембра, испао нападач Александер Исак. „То је тужно највише за Алекса, али и за нас као тим… »
Павловић: Импонује поређење с Видићем, али је мало претерано

Павловић: Импонује поређење с Видићем, али је мало претерано

Спортски журнал 22.09.2022
- Ићи ћемо на победе као што бисмо ишли и да нам не требају оба тријумфа - најавио је српски штопер сусрете с Шведском и Норвешком. Његов саиграч Страхиња Павловић рекао је да му много значи позив у репрезентацију и поверење… »
Павловић: "Много сам далеко од Видића, али ми иде добро, селектор је увек веровао у мене"

Павловић: "Много сам далеко од Видића, али ми иде добро, селектор је увек веровао у мене"

Спортске.нет 22.09.2022
Репрезентација Србије у суботу од 20.45 дочекује Шведску у петом колу групе 4, Лиге "Б", Лиге нација. Окупљање "орлова" .пред овај и меч против Норвешке три дана касније. било је повод за интервју Фудбалског савеза Србије са… »
Влаховић спреман након одсуства: Ево да ли мисли да ће оборити Митровићев рекорд и шта га највише занима! (видео)

Влаховић спреман након одсуства: Ево да ли мисли да ће оборити Митровићев рекорд и шта га највише занима! (видео)

Хот спорт 22.09.2022
Нападач Јувентуса, Душан Влаховић, се тренутно мучи са формом као и већина његових саиграча из Торина, али офанзивац можеде да се нада бољим играма у дресу репрезентације у оквиру два меча за Лигу нација. Он је за сајт ФСС… »
Душан Влаховић: "Митров рекорд ми је небитан, овде сам у својству тима"

Душан Влаховић: "Митров рекорд ми је небитан, овде сам у својству тима"

Спортске.нет 22.09.2022
Нападач српске репрезентације Душан Влаховић рекао је да не размишља о достизању голгетерског учинка Александра Митровића у дресу "орлова". Душан Влаховић је пропустио минуло окупљање због повреде, али је сада у тиму и пред… »
Влаховић: Митровић је наш најбољи нападач икада, рекорди ме не занимају

Влаховић: Митровић је наш најбољи нападач икада, рекорди ме не занимају

Нова 22.09.2022
Српски нападач жели успешан повратак у репрезентацију Српски голгетер Душан Влаховић причао је о повратку у репрезентацију, дуелима против Шведске и Норвешке у Лиги нација, Мундијалу у Катару, али и другим актуелним и занимљивим… »
Влаховић и Павловић: Важно је само да Србија победи

Спорт клуб 22.09.2022
Репрезентација Србије у суботу од 20.45 на стадиону "Рајко Митић" игра прву од преостале две утакмице овогодишњег издања Лиге нација. У госте Орловима долази Шведска. У дану када нема планираних медијских активности за… »
„Баскеташ“ Душан Влаховић не оптерећује се Митровићем

„Баскеташ“ Душан Влаховић не оптерећује се Митровићем

Данас 22.09.2022
Најскупље продати српски фудбалер не јури рекорд колеге из репрезентације Србије. Повреда је спречила Душана Влаховића да игра јунске мечеве Лиге нација, али сада је ту да помогне селектору Драгану Стојковићи и екипи у борби за… »
Влаховића питали о обарању митровог рекорда у репрезентацији: Уследио је шмекерски одговор младе звезде Србије!

Влаховића питали о обарању митровог рекорда у репрезентацији: Уследио је шмекерски одговор младе звезде Србије!

Мондо 22.09.2022
Душан Влаховић једва чека утакмице против Шведске и Норвешке, а уочи тих мечева је причао о бројним занимљивим темама. Душан Влаховић једва чека утакмице против Шведске и Норвешке, а уочи тих мечева је причао о бројним… »
Павловић: Важно је да победимо Шведску и Норвешку

Павловић: Важно је да победимо Шведску и Норвешку

Мечу између Србије и Шведске моћи ће да присуствују само деца основношколског узраста због казне УЕФА. Фудбалер Салцбурга Страхња Павловић изјавио је да очекује победе у предстојећим мечевима против Шведске и Норвешке у Лиги… »

Н1 Инфо 22.09.2022
Репрезентација Србије у суботу од 20.45 на стадиону "Рајко Митић" игра прву од преостале две утакмице овогодишњег издања Лиге нација. У госте Орловима долази Шведска. У дану када нема планираних медијских активности за… »
Влаховић и Павловић оптимисти пред Шведску: Важна је само победа

Влаховић и Павловић оптимисти пред Шведску: Важна је само победа

Еуроневс 22.09.2022
Фудбалску репрезентацију Србије у суботу од 20.45 (ТВ Арена Премиум 1) очекује претпоследњи дуел "Б" дивизије, групе "4" Лиге нација против Шведске, а три дана касније и меч у Ослу против селекције Норвешке. Нападач Јувентуса… »
Павловић о поређењу са Видићем, „пецкањима“, Мундијалу у Катару и Лиги нација

Павловић о поређењу са Видићем, „пецкањима“, Мундијалу у Катару и Лиги нација

Нова 22.09.2022
Штопер српске репрезентације је у потпуности оправдао поверење селектора Пиксија, али изазови тек предстоје Репрезентацију Србије у суботу од 20:45 очекује претпоследњи дуел Б групе Лиге нација против Шведске, а три дана… »
Павловић: Важно је да Србија победи Шведску и Норвешку

Павловић: Важно је да Србија победи Шведску и Норвешку

Вечерње новости 22.09.2022
ФУДБАЛЕР Салцбурга Страхиња Павловић очекује победе Србије у предстојећим мечевима против Шведске и Норвешке у Лиги нација. Фото: Н.Скендерија Србија ће у суботу дочекати Шведску у Београду, а три дана касније гостоваће… »
Швеђани без четворице на Мегдан Орловима, двојица неизвесна

Швеђани без четворице на Мегдан Орловима, двојица неизвесна

Под знаком питања су Емил Форсберг и Робин Олсен, обојица раде одвојено од репрезентативних другова. Шведска је ослабљена играла против Србије у јуну, у трећем колу четврте групе Б дивизије Лиге нација, а неће бити комплетна ни… »

Вести дана »