Повезане вести

"Имао сам интимне односе са Гоцом Тржан": Шок тврдње Кристијана Голубовића - споменуо аферу са певачицом, уплео и Ивана…

"Имао сам интимне односе са Гоцом Тржан": Шок тврдње Кристијана Голубовића - споменуо аферу са певачицом, уплео и Ивана…

Блиц 22.09.2022
Бивши робијаш, а садашњи учесник "Задруге", Кристијан Голубовић, у налету беса, због свађе са Иваном Маринковићем, изнео је тврдње да је наводно имао интимне односе са певачицом Гоцом Тржан. - Смрдљивко један, дечка дирају… »
Понаша се к'о кокошка, зарађује Од бламирања у задрузи! Кристијан тврди да је спавао са Гоцом - жестоко му узвратила!

Понаша се к'о кокошка, зарађује Од бламирања у задрузи! Кристијан тврди да је спавао са Гоцом - жестоко му узвратила!

Мондо 22.09.2022
Гоца Тржан реаговала на тврдње Кристијана Голубовића да је својевремено био интиман са њом, Гоца Тржан реаговала на тврдње Кристијана Голубовића да је својевремено био интиман са њом, Од самог почетка Задруге 6 Кристијан… »
Кристијан је немоћан мушкарац, понаша се као кокошка! Након тврдњи Голубовића да је имао секс са Тржанком, Гоца жестоко оплела…

Кристијан је немоћан мушкарац, понаша се као кокошка! Након тврдњи Голубовића да је имао секс са Тржанком, Гоца жестоко оплела…

Курир 22.09.2022
Кристијан Голубовић прошле ноћи био је бесан, те је ушао у отворени сукоб са Иваном Маринковићем, споменувши да је имао секс са његовом бившом супругом Гоцом Тржан. Како бисмо проверили, истиност ових тврдњи, контактирали смо… »
"Имао сам секс са гоцом Тржан, наркоманка једна" Голубовић шокирао све, споменуо аферу са певачицом, уплео у све и њеног…

"Имао сам секс са гоцом Тржан, наркоманка једна" Голубовић шокирао све, споменуо аферу са певачицом, уплео у све и њеног…

Курир 22.09.2022
Кристијан Голубовић прошле ноћи био је бесан, те је осуо паљбу на Ивана Маринковића, а у афекту је споменуо и његову бившу супругу Гоцу Тржан и тврдио да су имали се*с аферу. Наиме, након свађе са Иваном, Кристијан је пенио од… »
"Био сам интиман с Гоцом Тржан, наркоманка једна" - Кристијан Голубовић побеснео и све шокирао, оплео и по њеном бившем

"Био сам интиман с Гоцом Тржан, наркоманка једна" - Кристијан Голубовић побеснео и све шокирао, оплео и по њеном бившем

Мондо 22.09.2022
Кристијан Голубовић изнервирао се у Задрузи и све шокирао када је изјавио да је био интиман с певачицом Гоцом Тржан. Кристијан Голубовић изнервирао се у Задрузи и све шокирао када је изјавио да је био интиман с певачицом Гоцом… »
Назвао је наркоманком Кристијан Голубовић шокирао све, признао да је имао врелу акцију са овом познатом певачицом (видео)

Назвао је наркоманком Кристијан Голубовић шокирао све, признао да је имао врелу акцију са овом познатом певачицом (видео)

Ало 22.09.2022
Шок. Кристијан Голубовић прошле ноћи био је бесан, јер су задругари напали Адама Лабунског због његовог певања, што је била и једна од тема током емисије ,,Питања гледалаца". За црним столом повела се озбиљна дебата о… »

Вести дана »