Povezane vesti
Janis: "Ja sam i Nigerijac!"
Sportske.net 22.09.2022
Reprezentativac Grčke Janis Adetokumbo progovorio je za američki "ESPN" o svom nadimku "Greek Freak i tom prilikom još jednom istakao svoje nigerijsko poreklo. "Niko me ne zove Nigerian Freak, svi me zovu Greek Freak. Vreme je da ljudi shvate da sam ja… »
Janis brani svoje korene: „Niko ne priča odakle sam“: Ljudi ne mogu nikako da shvate da sam oba!
Hot sport 22.09.2022
Jedan od najboljih „evropskih“ košarkaša u istoriji već sada, Janis Adetokumbo, i pored toga što voli i zahvalan je Grčkoj i njenoj kulturi, ipak zamera zanemarivanje njegovih nigerijskih korena. Tvrdi da su njemu obe zemlje podjedanake, a šta je rekao… »
Janis: Svi me zovu „Greek freak“, ali ja sam i Nigerijac
Sport klub 22.09.2022
Janis Adetokumbo, jedna od najvećih zvezda NBA, kaže da se pored toga što je Grk po državljanstvu, oseća i kao Nigerijac. On je u NBA zaradio nadimak „Greek freak“, ali podseća i na svoje nigerijske korene. „Niko me ne zove Nigerian Freak, svi me zovu… »
Vesti dana »
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, hiljade povređenih: Spasioci još tragaju za žrtvama
N1 Info pre 22 minutajoš 60 povezanih
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 18 povezanih
Raste broj mrtvih u Venecueli: Skoro 1.000 žrtava - 172 osobe i dalje pod ruševinama FOTO/VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 19 povezanih