Povezane vesti
Bogatstvo za beg od Putina: Cena avio-karte od Moskve do Beograda dostigla cenu od čak 12.000 evra, za skoro sve letove u…
Blic 22.09.2022
Ruski predsednik Vladimir Putin juče je najavio delimičnu mobilizaciju, a to je podiglo cenu avionskih karata od Moskve ka Beogradu do nezamislivh razmera. Ako biste danas hteli da rezervišete let iz Moskve za Beograd u jednom smeru, morali biste da… »
Er Srbija demantovala poskupljenje karata na linijama ka Rusiji
Slobodna Evropa 22.09.2022
Avio-kompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da su u medijima i na društvenim mrežama objavljene neistinite tvrdnje u vezi sa cenama karata na njenim letovima između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji. “Kada je reč o povratnim kartama… »
Er Srbija objavila cene karata za letove između Moskve i Beograda
Moj Novi Sad 22.09.2022
Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Er Srbije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana pa i više nedelja unapred, saopštila je danas ova kompanija povodom, kako kažu, spekulacija u… »
ER Srbija: Neistinite tvrdnje o ceni karata na liniji Moskva-Beograd
Radio sto plus 22.09.2022
„Najniža dostupna cena za avio-karte u jednom smeru u ekonomskoj klasi izmedju Moskve i Beograda je 397 evra, a najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi izmedju Moskve i Beograda košta 567 evra“, navedeno je u saopštenju… »
Vesti dana »

Vlada narodnog jedinstva neprihvatljiva za vlast, ali i deo opozicije
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 7 satijoš 21 povezana

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 12 satijoš 31 povezana