Povezane vesti

"Potresao sam se": Ivan Marinković otkrio nepoznat detalj o njemu i Mariji Kulić: Plaši se Miljaninog ulaska u Zadrugu, zna…

"Potresao sam se": Ivan Marinković otkrio nepoznat detalj o njemu i Mariji Kulić: Plaši se Miljaninog ulaska u Zadrugu, zna…

Blic 22.09.2022
Ivan Marinković, otac sina kontroverzne rijaliti učesnice Miljane Kulić, otkrio je da se boji njenog ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima. Iako se nagađalo da je Ivan u lošim odnosima sa celom porodicom Kulić, on je ipak sad otkrio da je sa Marijom… »
"Potresao sam se" Ivan Marinković otkrio šok detalj o Kulićima: Progovorio o tome šta će se desiti kada Miljana uđe u zadrugu!…

"Potresao sam se" Ivan Marinković otkrio šok detalj o Kulićima: Progovorio o tome šta će se desiti kada Miljana uđe u zadrugu!…

Kurir 22.09.2022
Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan, a učesnik "Zadruge 6", progovorio je o odnosu sa Miljanom Kulić, te je tom prilikom istakao da se pribojava njenog ulaska na velelpno imanje. - Baš sam se potresao. Sa Marijom sam dobar, a Zola mi deluje… »

Vesti dana »