Повезане вести
Вучић о наводима ЕК: Јесам ја луд? Океј, луд сам, читао сам непостојећи папир
Нова 22.09.2022
Председник Србије Александар Вучић током вечерашњег обраћања из Њујорка осврнуо се и на нон-пејпер о дијалогу Београда и Приштине и одговор Брисела који је негирао да је то писмо аутентично и да не долази од тима који се бави… »
Вучић о нон-пејперу о дијалогу: Значи, читао сам непостојећи папир
Инсајдер 22.09.2022
Председник Србије Александар Вучић, на изјаву портпарола Европске комисије Петера Стана дату „Приштини инсајт“ да ЕУ није видела било какав нон пејпер, нити долази од тима који се бави дијалогом, констатовао је да је „очигледно… »
ЕУ негира аутентичност "нон-пејпер" оквира за дијалог Београда и Приштине
РТС 22.09.2022
Из Брисела су негирали аутентичност такозваног "нон-пејпера" објављеног на једном порталу на албанском језикупре неколико дана, а који се тиче наводног садржаја и динамике будућег дијалога Београда И Приштине у Бриселу… »
ЕУ се огласила о нон-пејперу за дијалог БГ и ПР: Никада нисмо видели тај папир
Нова 22.09.2022
Брисел је негирао да је нон-пејпер писмо објављено на једном косовском онлајн порталу аутентично, пише Присхтина Инсигх. „Ми обично не коментаришемо медије који објављују наводне документе ЕУ, не коментаришемо ни аутентичност… »
Вести дана »

Враћена још четири тела талаца, Трамп прети Хамасу: 'Ако нећете сами, ми ћемо вас разоружати'
BBC News пре 11 минутајош 32 повезане

Временска прогноза за четвртак 16. октобар 2025: Сутра хладно јутро, током дана сунчано
Бета пре 11 минутајош 26 повезаних

Од данас олакшице у отплати кредита због губитка посла, болести, тешких повреда
Н1 Инфо пре 3 сатајош 23 повезане