Povezane vesti

"Igora smo četiri dana tražili po Beogradu nakon silovanja devojaka": Vladimir je siguran da će ponovo napasti

Telegraf 23.09.2022
- Savetujem žene da obrate pažnju na tamnoputog muškarca, krupne građe i visine oko 175 cm. Da uvek kod sebe imaju mali dezedorans ili biber sprej. Bitno je sebe zaštititi- kaže bivši policajac. Vladimir Savić, bivši pripadnik Ministarstva… »

(Foto) ovako danas izgleda serijski silovatelj! Milošević je pušten na slobodu, reč je o opasnom čoveku, upamtite njegov…

Blic 23.09.2022
Igor Milošević (44), serijski silovatelj i razbojnik, izašao je iz zatvora "Nova skela" nakon odsluženih 15 godina robije. Sada je isplivala fotografija kako opasni silovatelj izgleda danas. Kako se navodilo i na osnovu starijih fotografija, Igor je… »

Ovo je serijski silovatelj koji je pušten na slobodu: Milošević robijao 15 godina, kao školarac prvi put napastvovao

Blic 23.09.2022
Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi. Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu… »

Serijski silovatelji uskoro izlaze iz: Zatvora?! Svi su višestruki povratnici, a većina zlostavljala u Beogradu

Blic 23.09.2022
Vest da je Igor M. (44), serijski silovatelj i pljačkaš iz Beograda, posle 15 godina izašao iz zatvora "Nova skela" na slobodu otvorila je zastrašujuću temu o silovateljima, a tim povodom napravili smo spisak onih koji bi uskoro trebalo da se nađu… »

Još jedan opasan silovatelj uskoro na slobodi! Policajac koji je 2007. hapsio Igora Miloševića otkrio i kako se manijak…

Blic 23.09.2022
Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, otkrio je nove detalje o silovatelju Igoru Miloševiću, ali i upozorio da još jedan takav izlazi uskoro iz zatvora. - Kao jedan od učesnika hapšenja Igora Miloševića, potom i Saše Mege još… »

Oglasio se policajac koji je hapsio Miloševića: Silovatelj u zatvoru stalno radio ovo, stražari ga hvatali u ćeliji

Mondo 23.09.2022
Javnost uznemirena nakon puštanja silovatelja povratnika Igora Miloševića na slobodu. Javnost uznemirena nakon puštanja silovatelja povratnika Igora Miloševića na slobodu. Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, učestvovao je u… »

Fotografija upozorenja - kako sada izgleda silovatelj iz Beograda: Potpuno se promenio, viđen po izlasku iz zatvora

Mondo 23.09.2022
Milošević se nakon odslužene kazne dosta promenio, visok je oko 175 centimetara i snažnije je građe. Milošević se nakon odslužene kazne dosta promenio, visok je oko 175 centimetara i snažnije je građe. Serijski silovatelj Igor Milošević (44)… »

Ovako sada izgleda Igor, serijski silovatelj iz Beograda koji je upravo izašao iz zatvora posle 15 godina

Telegraf 23.09.2022
Ranije je bio opisan kao tamnoput, 175 cm, jake građe, ali sudeći po priloženoj fotografiji njegov izgled se promenio. Igor M. (44) serijski silovatelj izašao je posle 15 godina iz zatvora "Nova skela" a u javnosti se pojavila njegova fotografija sa… »

Upozorenje! Serijski silovatelj snimljen po izlasku iz zatvora! Ovako danas izgleda Igor Milošević, obratite pažnju!

Kurir 23.09.2022
Serijski silovatelj Igor Milošević (44), iz Beograda, odslužio je kaznu za niz silovanja i razbojništava koje je počinio 2007. godine i pušten je na slobodu. Reč je o višestrukom povratniku i sasvim je izvesno da će opet napadati žene, zbog… »

Uskoro puštaju još jednog silovatelja? Stručnjak upozorio: Pitanje je dana kada će da napadne! Manijak ovo stalno radio u…

Kurir 23.09.2022
Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio neke šokantne detalje o silovatelju Igoru Miloševiću, ali i upozorio da još jedan takav izlazi iz zatvora uskoro. - Kao jedan od… »

Ovo je višestruki silovatelj iz Beograda, na slobodi posle 15 godina: Građani u strahu - "Počeo je da radi kao taksista"

Mondo 23.09.2022
Igor Milošević nakon odsluženih 15 godina zatvora zbog višestrukih silovanja i razbojništava ponovo je na slobodi. Igor Milošević nakon odsluženih 15 godina zatvora zbog višestrukih silovanja i razbojništava ponovo je na slobodi. Višestruki… »

Serijski silovatelj nakon 15 godina ponovo slobodno šeta Beogradom: Ovih 5 delova grada zna kao svoj džep

Telegraf 23.09.2022
Prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Serijski silovatelj Igor M. nakon deceniju i po ponovo slobodno korača Beogradom. On je 2008. godine osuđen zbog silovanja… »

Vesti dana »