Povezane vesti

JSD Partizan: Fudbalski klub je naš, a ne dvojice ljudi

Politika 23.09.2022
JSD Partizan naveo je danas u saopštenju poslatom iz Košarkaškog kluba, nakon jučerašnje odluke Fudbalskog kluba da uslovno istupi iz Sportskog društva, da je FK Partizan klub svih partizanovaca a ne dvojice ljudi, aludirajući na Milorada… »

Nenad Golijanin, nekadašnji potpredsednik JSD Partizan: Bez fudbalskog kluba, Partizan je metuzalem koji izumire

Danas 23.09.2022
Zemljotres koji će prodrmati temelje Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, dogodio se u četvrtak uveče nakon sednice Skupštine fudbalskog kluba na kojoj je odlučeno da najvažniji klub u Društvu uslovno istupi iz JSD-a. Istorijski potez… »

Cvijić: Sukob u Partizanu je sukob unutar SNS, reč je o borbi za plen

N1 Info 23.09.2022
Sukobi u vezi sa izborima u Sportskom društvu Partizan ne jenjavaju, medijsko prepucavanje unutar crno-belih se ne smiruje posle izbora Ostoje Mijailovića za prvog čoveka Sportskog društva, odnosno osporavanja i optužbi doskorašnjeg čelnika… »

JSD Partizan: Ako istupi iz Društva, fudbalski klub Partizan ostaće bez imena

Danas 23.09.2022
Odluka fudbalskog kluba sa sednice Skupštine održane u čatvrtak da uslovno istupi iz Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, inicirala je i da se novo rukovodstvo JSD-a, upitnog legaliteta, oglasi i upozori da bi FK Partizan mogao da ostane bez… »

JSD upozorio FK Partizan: Ko istupi ne može da koristi ime i stadion

N1 Info 23.09.2022
Fudbalski klub Partizan u četvrtak je saopštio da je istupio iz sportskog društva, a dan kasnije stigao je i dopis iz JSD Partizan. Dakle, medijsko prepucavanje unutar crno-bele porodice se ne smiruje posle izbora Ostoje Mijailovića za prvog čoveka… »

JSD Partizan: Fudbalski klub je naš, a ne dvojice ljudi

Dnevnik 23.09.2022
BEOGRAD: JSD Partizan naveo je danas u saopštenju poslatom iz Košarkaškog kluba, nakon jučerašnje odluke Fudbalskog kluba da uslovno istupi iz Sportskog društva, da je FK Partizan klub svih partizanovaca a ne dvojice ljudi, aludirajući na Milorada… »

Mijailović poručio Vučeliću i Vazuri: Stadion pripada JSD, nećete se zvati Partizan

B92 23.09.2022
Rukovodstvo JSD Partizan na čelu sa Ostojom Mijailovićem poslalo je poruku FK Partizanu. Fudbalski klub Partizan održao je Skupštinu na kojoj je donesena odluka da se istupi iz Sportskog društva. Odmah je ragovalo i novoizabrano rukovodstvo sportskog… »

JSD: FK Partizan je klub svih partizanovaca, a ne dvojice ljudi i nije ničija privatna svojina

Sportski žurnal 23.09.2022
Klub koji istupi iz Društva, gubi pravo na korišćenje zajedničkog naziva “Partizan" grba JSD Partizan (čl. 24, st.7), samim tim i pravo na korišćenje zajedničke imovine. Posle saopštenja Fudbalskog kluba Partizan da uslovno istupa iz članstva… »

JSD upozorio FKP: Ko istupi ne može da koristi ime Partizan!

Sport klub 23.09.2022
Fudbalski klub Partizan u četvrtak je saopštio da je istupio iz sportskog društva, a dan kasnije stigao je i dopis iz JSD Partizan. Dakle, medijsko prepucavanje unutar crno-bele porodice se ne smiruje posle izbora Ostoje Mijailovića za prvog čoveka… »

Stigao oštar odgovor JSD Partizan: "Ako istupi, fudbalski klub gubi pravo na ime i grb!"

Sportske.net 23.09.2022
Povodom informacije da će Fudbalski klub Partizan uslovno istupiti iz Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, oglasio se i JSD i to zvaničnim saopštenjem koje su na mejl dobile redakcije. Saopštenje prenosimo u celosti: "Fudbalski klub Partizan je… »

Stigao odgovor na istupanje FK Partizan iz sportskog društva: To je klub svih partizanovaca, a ne samo dvojice ljudi!

Hot sport 23.09.2022
Nastavlja se rat između FK i JSD Partizan. Nakon što je FK Partizan na sednici odlučio da „uslovno napusti“ JSD Partizan, stigao je odgovor i sa druge strane. U saopštenju za medije JSD Partizan navodi da za istupanje prvo klub treba da pribavi… »

FK Partizan istupio iz JSD Partizan

Vesti online 23.09.2022
Sukobi u vezi sa izborima u JSD Partizan ne jenjavaju, a novu epizodu dobio je rat na relaciji uprave fudbalske sekcije i opcije na čelu sa predsednikom košarkaškog kluba Ostojom Mijailovićem. Novi korak FK je istupanje iz sportskog društva, a tim… »

Skupština crno-belih: Fudbalski klub Partizan uslovno istupa iz JSD

Večernje novosti 22.09.2022
FUDBALSKI klub Partizan oglasio se saopštenjem povodom svega što se dešavalu u vezi izbora predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. FOTO: FK Partizan Saopštenje prenosimo u celosti bez redkcijskih izmena: Fudbalski klub Partizan, kao… »

FK Partizan istupio iz JSD Partizan

Danas 22.09.2022
Sukobi u vezi sa izborima u JSD Partizan ne jenjavaju, a novu epizodu dobio je rat na relaciji uprave fudbalske sekcije i opcije na čelu sa predsednikom košarkaškog kluba Ostojom Mijailovićem, piše Sport Klub. Novi korak FK je istupanje iz sportskog… »

Vesti dana »