Povezane vesti

Predsednica Skupštine Crne Gore vratila Đukanoviću zahtev za vanrednom sednicom

N1 Info pre 6 dana
Predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću zahtev da se održi vanredna sednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata Skupštini, javio je danas Portal RTCG… »

RTCG: Predsednica Skuštine Crne Gore vratila inicijativu Ðukanoviću

Euronews pre 6 dana
Predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Ðurović vratila je crnogorskom predsedniku Milu Ðukanoviću zahtev da bude održana vanredna sednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata skupštini, saznaje portal RTCG… »

Parlamentarna većina u Crnoj Gori inicirala razrješenje Đukanovića

Slobodna Evropa pre 6 dana
Poslanici parlamentarne većine, proruskog Demokratskog fronta, Demokrata i Građanskog pokreta URA pokrenuli su proceduru za razrješenje predsjednika države Mila Đukanovića u Skupštini Crne Gore. Oni tvrde da je Đukanović prekršio Ustav tokom… »

Predsednica parlamenta Crne Gore vratila inicijativu Đukanoviću

RTS pre 6 dana
Predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću zahtev da se održi vanredna sednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata Skupštini, saznaje portal RTCG nezvanično… »

Đurović vratila inicijativu Đukanovića o održavanju vanredne sednice parlamenta

RTV pre 6 dana
PODGORICA - Predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću zahtev da bude održana vanredna sednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata skupštini, saznaje portal… »

Predsednica Skupštine Crne Gore vratila Đukanoviću zahtev za skraćenje mandata parlamenta

Sputnik pre 6 dana
Predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću zahtev da se održi vanredna sednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata Skupštini. Đurovićeva je vratila… »

Ko će koga smeniti; "Ostalo je da predsednica Skupštine preseče"

B92 pre 6 dana
Stara parlamentarna većina pokrenula je proceduru za smenu Mila Đukanovića, on najavljuje ukaz o skraćenju mandata Skupštini, onda čega slede prevremeni izbori. U proceduri smene predsednika jedna stepenica je Ustavni sud, koji je u blokadi jer… »

Parlamentarna većina potpisala inicijativu za razrešenje Mila Đukanovića

Vesti online pre 6 dana
Parlamentarna većina u Crnoj Gori skupila je 41 potpis podrške Predlogu za pokretanje postupka za utvđivanje da li je predsednik te zemlje Milo Đukanović povredio Ustav, odnosno postupka za razrešenje predsednika Crne Gore, prenosi RTCG. Inicijativa… »

„Masne fote za ringe ringe raja“: Potpisana inicijativa za razrešenje Đukanovića

Danas pre 6 dana
Parlamentarna većina u Crnoj Gori skupila je 41 potpis podrške Predlogu za pokretanje postupka za utvrđivanje da li je predsednik te države povredio Ustav, odnosno postupka za razrešenje predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Inicijativa je… »

Đukanović povredio Ustav: Potpisana inicijativa za razrešenje predsednika Crne Gore

Večernje novosti pre 6 dana
PARLAMENTARNA većina Crne Gore sakupila je večeras 41 potpis podrške predlogu za pokretanje pred skupštinom postupka za utvrđivanje da li je predsednik Crne Gore povredio Ustav, odnosno postupka za razrešenje Mila Đukanovića. Foto AP Inicijativa… »

Parlamentarna većina skupila potpise za smenu Đukanovića: "Predsednik Crne Gore je povredio Ustav"

Blic pre 6 dana
Parlamentarna većina Crne Gore sakupila je večeras 41 potpis podrške predlogu za pokretanje pred skupštinom postupka za utvrđivanje da li je predsednik Crne Gore povredio Ustav, odnosno postupka za razrešenje Mila Đukanovića. Inicijativa je… »

"Pošto Milo neće ringe raja, igraće masne fote": Skupljeni potpisi za smenu Đukanovića, oglasio se Knežević

Večernje novosti pre 6 dana
Svi poslanici parlamentarne većine, njih 41, potpisali su predlog DF-a o razrešenju predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Foto: Jutjub/Predsjednik Crne Gore/Skupština Crne Gore Tim povodom se na Tviteru oglasio jedan od lidera Demokratskog fronta… »

Vesti dana »