Повезане вести
Тања Савић изјавила да је наступала са короном, па се срамно правда: "не трчим за парама по сваки цену, људи знају да то не…
Блиц 23.09.2022
Тања Савић изјавила је да је наступала у тренутку када је била заражена корона вирусом, због чега се нашла на мети осуда. Тања се овим поводом огласила на свом Инстаграму, где је покушала да се опере због шокантних изјава… »
Певала, а била заражена короном, настао колапс на мрежама: Огласила се после скандала - "Нисам се лепо изразила"
Мондо 23.09.2022
Тања Савић реаговала на мрежама након вести да је током лета имала коронавирус и наступала. Тања Савић реаговала на мрежама након вести да је током лета имала коронавирус и наступала Певачица Тања Савић открила је данас да је… »
Каква испала! Тања се пере после изјаве да је певала са короном: Срамни потез певачице, шокирала поново све!
Курир 23.09.2022
Певачица Тања Савић шокирала је јавност када је у интервјуу изјавила да је наступала у тренутку када је била заражена корона вирусом. Она је истакла да није имала срца да откаже наступе, па је тако имала дружење са публиком под… »
Тања Савић ширила корону по клубовима
Вести онлине 23.09.2022
Певачица Тања Савић шокирала је све признањем да је имала наступе док је имала коронавирус, јер није имала срца да откаже наступе. – Коса ми много опада јер сам имала корону. Док сам радила имала сам корону. Нисам знала да је… »
Целог лета наступала заражена короном! Тања Савић шокирала признањем - "Нисам имала срца да откажем турнеју"
Мондо 23.09.2022
Тања Савић каже да је једва остала жива колико јој је било лоше будући да је била заражена корона вирусом, а радила је. Тања Савић каже да је једва остала жива колико јој је било лоше будући да је била заражена корона вирусом… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 2 сатајош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 3 сатајош 26 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 47 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана