Povezane vesti

Tanja Savić izjavila da je nastupala sa koronom, pa se sramno pravda: "ne trčim za parama po svaki cenu, ljudi znaju da to ne…

Tanja Savić izjavila da je nastupala sa koronom, pa se sramno pravda: "ne trčim za parama po svaki cenu, ljudi znaju da to ne…

Blic 23.09.2022
Tanja Savić izjavila je da je nastupala u trenutku kada je bila zaražena korona virusom, zbog čega se našla na meti osuda. Tanja se ovim povodom oglasila na svom Instagramu, gde je pokušala da se opere zbog šokantnih izjava. "Moram da… »
Pevala, a bila zaražena koronom, nastao kolaps na mrežama: Oglasila se posle skandala - "Nisam se lepo izrazila"

Pevala, a bila zaražena koronom, nastao kolaps na mrežama: Oglasila se posle skandala - "Nisam se lepo izrazila"

Mondo 23.09.2022
Tanja Savić reagovala na mrežama nakon vesti da je tokom leta imala koronavirus i nastupala. Tanja Savić reagovala na mrežama nakon vesti da je tokom leta imala koronavirus i nastupala Pevačica Tanja Savić otkrila je danas da je ovog leta "… »
Kakva ispala! Tanja se pere posle izjave da je pevala sa koronom: Sramni potez pevačice, šokirala ponovo sve!

Kakva ispala! Tanja se pere posle izjave da je pevala sa koronom: Sramni potez pevačice, šokirala ponovo sve!

Kurir 23.09.2022
Pevačica Tanja Savić šokirala je javnost kada je u intervjuu izjavila da je nastupala u trenutku kada je bila zaražena korona virusom. Ona je istakla da nije imala srca da otkaže nastupe, pa je tako imala druženje sa publikom pod temperaturom i sa… »
Tanja Savić: Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše!

Tanja Savić: Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše!

Svet plus 23.09.2022
Pevačica Tanja Savić je nastupala dok je imala korona virus, a sada govori o tome kako je sve to izgledalo. Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše! Pevačica Tanja Savić šokirala je sve priznanjem da je imala nastupe dok je imala… »
Tanja Savić širila koronu po klubovima

Tanja Savić širila koronu po klubovima

Vesti online 23.09.2022
Pevačica Tanja Savić šokirala je sve priznanjem da je imala nastupe dok je imala koronavirus, jer nije imala srca da otkaže nastupe. – Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše… »
Celog leta nastupala zaražena koronom! Tanja Savić šokirala priznanjem - "Nisam imala srca da otkažem turneju"

Celog leta nastupala zaražena koronom! Tanja Savić šokirala priznanjem - "Nisam imala srca da otkažem turneju"

Mondo 23.09.2022
Tanja Savić kaže da je jedva ostala živa koliko joj je bilo loše budući da je bila zaražena korona virusom, a radila je. Tanja Savić kaže da je jedva ostala živa koliko joj je bilo loše budući da je bila zaražena korona virusom, a radila je… »

Vesti dana »