Повезане вести
"Говорили су да сам га ја убила од дроге, а ја сам му спасла живот 500 пута!" Удовица певача проговорила шта је све прошла са…
Курир 23.09.2022
Данијела Дворник, удовица певача Дине Дворник проговорила је о смрти супруга, и том приликом открила како се изборила са разним причама након што је остала без Дина. - Можда бих, да нисам била с Дином, имала неку своју каријеру… »
"Говорили су да сам га ја убила од дроге, а спасла сам га 500 пута": Удовица Дина Дворника искрено - прошла кроз пакао!
Мондо 23.09.2022
Данијела Дворник је открила са чиме се све носила након смрти супруга Дина Дворника, који је преминуо 2008. Данијела Дворник је открила са чиме се све носила након смрти супруга Дина Дворника, који је преминуо 2008. Данијела… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 23 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 49 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 13 минутајош 29 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних