Povezane vesti
On je moj blam veka! Sandra Rešić progovorila o propalim ljubavima i hejterima: Neka pišu šta hoće, samo ću se nasmejati
Mondo 23.09.2022
Sandra Rešić se osvrnula na prethodni period svog života i priznala kako se nosi s negativnim komentarima. Sandra Rešić se osvrnula na prethodni period svog života i priznala kako se nosi s negativnim komentarima. Bivša učesnica Zadruge i pevačica Sandra… »
"Osmakčića bih izbrisala, on mi je najveći blam u životu!" Sandra Rešić iskreno o ljubavnim promašajima, progovorila o bivšima!…
Kurir 23.09.2022
Nakon dve godine provedene u rijaliti programu bivša učesnica "Zvezda Granda" Sandra Rešić je odlučila da se vrati muzičkoj karijeri koju je prekinula. Pevačica se osvnula na prethodni period, a dotakla se i ljubavi koja joj se dogodila u rijalitiju… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage u slučaju pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 54 minutajoš 16 povezanih

Pažnja! Sutra velika akcija policije na srpskim putevima, a posebna pažnja se obraća na ove 2 stvari! Zbog ovoga je već uhapšeno više od 100 vozača!
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

Dragoslav Bokan na čelu UO Narodnog pozorišta: Tomović - mi to možemo da percipiramo kao kaznu
N1 Info pre 14 minutajoš 9 povezanih

Crvena zvezda odustala od Evrope? Crveno-beli se isprva nisu prijavili za učešće u evropskim kupovima, ali...
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana