Povezane vesti

Koliko je Micić bio blizu NBA? Generalni menadžer Oklahome pričao o najboljem igraču Evrope

Koliko je Micić bio blizu NBA? Generalni menadžer Oklahome pričao o najboljem igraču Evrope

Sportske.net 23.09.2022
Generalni menadžer Oklahoma siti Tandera Sem Presti kazao je da iz godine u godinu prate situaciju oko Vasilija Micića. Srpski plejmejker je u više navrata isticao da mu je najveća želja odlazak u NBA ligu. Mislilo se da će se to obistiniti ovog… »
Generalni menadžer Oklahoma Sitija: Ne isključujem Micićev dolazak

Generalni menadžer Oklahoma Sitija: Ne isključujem Micićev dolazak

N1 Info 23.09.2022
NBA ekipa Oklahoma Siti Tander ulazi u 15. sezonu u NBA, otkad se franšiza preselila iz Sijetla i promenila staro ime „Supersoniks“. Tim povodom na konferenciji za medije govorio je generalni menadžer „Grmljavine“ Sem Presti, a jedna od tema… »
„Pokuševski je sve bolji, nije poklekao!“

„Pokuševski je sve bolji, nije poklekao!“

Sport klub 23.09.2022
Generalni menadžer Oklahoma Siti Tandera Sem Presti obratio se novinarima pred početak priprema za novu NBA sezonu, a jedan od igrača o kojima je govorio je i srpski internacionalac Aleksej Pokuševski. Operativac koji je svojevremeno na draftu odabrao… »
Micić je bio blizu dolaska u NBA! Generalni menadžer otkrio sve detalje: "u jednom momentu..."

Micić je bio blizu dolaska u NBA! Generalni menadžer otkrio sve detalje: "u jednom momentu..."

Mondo 23.09.2022
O dolasku srpskog košarkaša u najjaču ligu na svetu pričao je Sem Presti. O dolasku srpskog košarkaša u najjaču ligu na svetu pričao je Sem Presti. Vasilije Micić (28) i NBA liga. Priča koja traje već nekoliko godina. U više navrata se… »

Vesti dana »