Povezane vesti
Koliko je Micić bio blizu NBA? Generalni menadžer Oklahome pričao o najboljem igraču Evrope
Sportske.net 23.09.2022
Generalni menadžer Oklahoma siti Tandera Sem Presti kazao je da iz godine u godinu prate situaciju oko Vasilija Micića. Srpski plejmejker je u više navrata isticao da mu je najveća želja odlazak u NBA ligu. Mislilo se da će se to obistiniti ovog… »
Generalni menadžer Oklahoma Sitija: Ne isključujem Micićev dolazak
N1 Info 23.09.2022
NBA ekipa Oklahoma Siti Tander ulazi u 15. sezonu u NBA, otkad se franšiza preselila iz Sijetla i promenila staro ime „Supersoniks“. Tim povodom na konferenciji za medije govorio je generalni menadžer „Grmljavine“ Sem Presti, a jedna od tema… »
„Pokuševski je sve bolji, nije poklekao!“
Sport klub 23.09.2022
Generalni menadžer Oklahoma Siti Tandera Sem Presti obratio se novinarima pred početak priprema za novu NBA sezonu, a jedan od igrača o kojima je govorio je i srpski internacionalac Aleksej Pokuševski. Operativac koji je svojevremeno na draftu odabrao… »
Micić je bio blizu dolaska u NBA! Generalni menadžer otkrio sve detalje: "u jednom momentu..."
Mondo 23.09.2022
O dolasku srpskog košarkaša u najjaču ligu na svetu pričao je Sem Presti. O dolasku srpskog košarkaša u najjaču ligu na svetu pričao je Sem Presti. Vasilije Micić (28) i NBA liga. Priča koja traje već nekoliko godina. U više navrata se… »
Vesti dana »

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Počeli razgovori Amerike i Ukrajine: Sastanak delegacija u Saudijskoj Arabiji: Ovo je glavna tema razgovora
Blic pre 5 satijoš 3 povezane