Povezane vesti
Promenio njih 4, 5 dok smo bili u vezi, a Ja nimfomanka?! Bljuvotine bivšeg para u emisiji - otkrio šta voli u krevetu!
Mondo 23.09.2022
Nekadašnji učesnici rijalitija Bar izneli detalje veze u Zadruzi. Nekadašnji učesnici rijalitija Bar izneli detalje veze u Zadruzi Sofija Una Manić i Ivan Nešković, učesnici Zadruge koje je publika pre nekoliko meseci upoznao u rijalitiju Bar koji se… »
Sofija una na stubu srama! Optužili je cimeri da je nimfomanka Bivši dečko izneo sav prljav veš o zadrugarki, nije mu ostala…
Kurir 23.09.2022
Zadrugari su pričali o Sofiji Uni Manić i o tome da ne znaju da li je psihopata ili folirant, a takođe su izjavili da je nimfomanka. Prvi je svoje mišljenje sa cimerima podelio Kristijan Golubović. - Ja mislim da je malo šašava, ima tu mistiku, ne… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

Vozač (78) iz: BiH napravio karambol na putevima u Sloveniji Ušao u suprotan smer, udario u auto, okrenuo se i udario u još dva (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana