Povezane vesti
Promenio njih 4, 5 dok smo bili u vezi, a Ja nimfomanka?! Bljuvotine bivšeg para u emisiji - otkrio šta voli u krevetu!
Mondo 23.09.2022
Nekadašnji učesnici rijalitija Bar izneli detalje veze u Zadruzi. Nekadašnji učesnici rijalitija Bar izneli detalje veze u Zadruzi Sofija Una Manić i Ivan Nešković, učesnici Zadruge koje je publika pre nekoliko meseci upoznao u rijalitiju Bar koji… »
Sofija una na stubu srama! Optužili je cimeri da je nimfomanka Bivši dečko izneo sav prljav veš o zadrugarki, nije mu…
Kurir 23.09.2022
Zadrugari su pričali o Sofiji Uni Manić i o tome da ne znaju da li je psihopata ili folirant, a takođe su izjavili da je nimfomanka. Prvi je svoje mišljenje sa cimerima podelio Kristijan Golubović. - Ja mislim da je malo šašava, ima tu mistiku, ne… »
Vesti dana »
Blokirana zgrada Rektorata u Beogradu, u Novom Sadu Filozofski fakultet: Studenti imaju tri zahteva (foto)
Blic pre 6 minutajoš 27 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu"
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić: Srbija treba da učini više u privlačenju italijanskih investicija
Novi magazin pre 2 satajoš 18 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmene Krivičnog zakonika
Vreme pre 4 satijoš 14 povezanih
Oglasio se i Partizan o situaciji sa savom miloševićem: „Informacije o novonastaloj situaciji…“
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih