Povezane vesti
Abazović: Saradnja sa Srbijom i Vučićem nikad nije bila bolja
Dnevnik 23.09.2022
NjUJORK: Predsednik vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas da saradnja te zemlje sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nikada nije bila bolja, ali da ima prostora za dalja poboljšanja. "Mi idemo ka tome, ka… »
Euronews 23.09.2022
Predsednik vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas da saradnja te zemlje sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nikada nije bila bolja, ali da ima prostora za dalja poboljšanja. "Mi idemo ka tome, ka normalizaciji… »
Insajder 23.09.2022
Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas da saradnja te zemlje sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nikada nije bila bolja, ali da ima prostora za dalja poboljšanja. "Mi idemo ka tome, ka normalizaciji… »
Vesti dana »
MUP o incidentima u Užicu: Pet osoba, među kojima dva policajca, lakše povređeno
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih
Prevrnuo se trajekt sa gotovo 270 putnika kod obale Severnog Kipra, stradalo najmanje sedam osoba (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 42 povezane
Rumunija podigla F-16 zbog drona uz granicu sa Ukrajinom; tajna misija šefa CIA u Moskvi – šta je ponudio Rusima
RTS pre 9 minutajoš 38 povezanih
(VIDEO) Stiglo 28 kilometara Dunavskog koridora, stigli i organizovani autobusi na svečano otvaranje
N1 Info pre 5 satijoš 34 povezane
Novi bilans žrtava razornih bujica u Nepalu, Kina objavila spisak država porekla nestalih u klizištima
RTS pre 1 satjoš 31 povezana