Povezane vesti
Abazović: Saradnja sa Srbijom i Vučićem nikad nije bila bolja
Dnevnik 23.09.2022
NjUJORK: Predsednik vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas da saradnja te zemlje sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nikada nije bila bolja, ali da ima prostora za dalja poboljšanja. "Mi idemo ka tome, ka… »
Euronews 23.09.2022
Predsednik vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas da saradnja te zemlje sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nikada nije bila bolja, ali da ima prostora za dalja poboljšanja. "Mi idemo ka tome, ka normalizaciji… »
Insajder 23.09.2022
Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas da saradnja te zemlje sa Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nikada nije bila bolja, ali da ima prostora za dalja poboljšanja. "Mi idemo ka tome, ka normalizaciji… »
Vesti dana »

Mnogi će biti razočarani prognozom: Hladno vreme se nastavlja, evo kada možemo očekivati otopljenje
Pravda pre 30 minutajoš 20 povezanih

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - eksplozije u Kijevu, Zaporožju i Lavovu; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 10 minutajoš 15 povezanih

Jokićeva hladnokrvnost sprečila opštu tuču nakon ružnog poteza velikog rivala VIDEO
Nova pre 45 minutajoš 15 povezanih

"Sve je lepo krenulo"... Srđan Blagojević ovo rekao nakon antologijskog meča Partizan - Vojvodina
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih