Повезане вести

Абазовић: Гласаћемо за иницијативу ДФ-а, са званичницима САД разговарано и о руском тајном финансирању

Абазовић: Гласаћемо за иницијативу ДФ-а, са званичницима САД разговарано и о руском тајном финансирању

Глас Америке 24.09.2022
Мислим да би требало да у Скупштини изгласамо иницијативу о разрешењу предсједника Мила Ђукановића, јер се тиме шаље важна политичка порука, а питање је за правнике да ли то може да се операционализује због ситуације са… »
Абазовић: САД имају право на ставове о ДФ-у, ми имамо право да уређујемо ствари у својој држави

Абазовић: САД имају право на ставове о ДФ-у, ми имамо право да уређујемо ствари у својој држави

Данас 24.09.2022
Премијер Црне Горе, којем је изгласано неповерење, Дритан Абазовић казао је за Глас Америке да ће његова партија у Скупштини гласати за инцијативу Демократског фронта о разрешењу председника Мила Ђукановића. “Мислим да би… »
Абазовић: Гласаћемо за разрјешење Ђукановића

Абазовић: Гласаћемо за разрјешење Ђукановића

Санџак пресс 24.09.2022
Председник владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић рекао је да би у Скупштини требало да се изгласа иницијатива о разрешењу председника Мила Ђукановића. Он је истакао да се тиме шаље важна политичка порука, а да је… »
Абазовић најавио да ће УРА гласати за разрешење Ђукановића

Абазовић најавио да ће УРА гласати за разрешење Ђукановића

Слободна Европа 24.09.2022
Председник владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да би у Скупштини требало да се изгласа иницијатива о разрешењу председника Мила Ђукановића. Он је, у интервјуу за Глас Америке, нагласио да се тиме шаље… »
Абазовић: Гласаћемо за иницијативу за разрешење Ðукановића

Абазовић: Гласаћемо за иницијативу за разрешење Ðукановића

ИндексОнлине 24.09.2022
ВАШИНГТОН – Мислим да би требало да у Скупштини изгласамо иницијативу о разрешењу председника Мила Ðукановића јер се тиме шаље важна политичка порука, а питање је за правнике да ли то може да се операционализује због ситуације… »

Вести дана »