Повезане вести
Абазовић: Гласаћемо за иницијативу ДФ-а, са званичницима САД разговарано и о руском тајном финансирању
Глас Америке 24.09.2022
Мислим да би требало да у Скупштини изгласамо иницијативу о разрешењу предсједника Мила Ђукановића, јер се тиме шаље важна политичка порука, а питање је за правнике да ли то може да се операционализује због ситуације са… »
Абазовић: САД имају право на ставове о ДФ-у, ми имамо право да уређујемо ствари у својој држави
Данас 24.09.2022
Премијер Црне Горе, којем је изгласано неповерење, Дритан Абазовић казао је за Глас Америке да ће његова партија у Скупштини гласати за инцијативу Демократског фронта о разрешењу председника Мила Ђукановића. “Мислим да би… »
Абазовић: Гласаћемо за разрјешење Ђукановића
Санџак пресс 24.09.2022
Председник владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић рекао је да би у Скупштини требало да се изгласа иницијатива о разрешењу председника Мила Ђукановића. Он је истакао да се тиме шаље важна политичка порука, а да је… »
Абазовић најавио да ће УРА гласати за разрешење Ђукановића
Слободна Европа 24.09.2022
Председник владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да би у Скупштини требало да се изгласа иницијатива о разрешењу председника Мила Ђукановића. Он је, у интервјуу за Глас Америке, нагласио да се тиме шаље… »
Абазовић: Гласаћемо за иницијативу за разрешење Ðукановића
ИндексОнлине 24.09.2022
ВАШИНГТОН – Мислим да би требало да у Скупштини изгласамо иницијативу о разрешењу председника Мила Ðукановића јер се тиме шаље важна политичка порука, а питање је за правнике да ли то може да се операционализује због ситуације… »
Вести дана »
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 35 минутајош 45 повезаних
Временска прогноза Србије крајем октобра 2025: освежење и ново невреме са кишом до средине наредне седмице
Наслови.аи пре 55 минутајош 29 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 3 сатајош 19 повезаних
Сајам књига почиње данас, али без дела издавача : "Нисмо могли да прихватимо ултиматум"
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних