Povezane vesti
Liko, moja Likice, željna sam tvog glasa! Tuga na grobu porodice Đokić, čuju se samo jauci bake Stojanke: Sve zbog puste pare!…
Kurir 24.09.2022
Godišnji parastos tročlanoj porodici Đokić iz sela Moravac, koja je ubijena pa spaljena prošle godine, održan je danas na groblju u Žitkovcu. 00:59 Godišnji pomen porodici Đokić Videlo se među prisutnima da je tuga prevelika i da za godinu dana velika… »
"Pusta mu glava ostala. Zbog para me zavi u crno, srce ti se poparilo": Baka neutešna na pomenu porodici Đokić
Telegraf 24.09.2022
Čim je stigla na groblje zagrlila je spomenik i redom oplakivala sina, snahu i unuku miljenicu. Rodbina i prijatelji Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije okupili su se danas na groblju u Žitkovcu da bi obeležili… »
Vesti dana »

JTOK: Do sada uhapšeno 11 osoba u okviru finansijske istrage o rekonstrukciji Železničke stanice Novi Sad
Nedeljnik pre 24 satajoš 262 povezane

Trump raspoređuje nuklearne podmornice blizu Rusije nakon prijetnji bivšeg ruskog predsjednika
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 24 povezane

Zelenski reagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Šmit je svoj posao obavio: Država Bosna i Hercegovina više – ne postoji
Sputnik pre 24 satajoš 98 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 26 povezanih