Повезане вести
"Чула сам запомагање и вриску": Очевидац о језивом покушају убиства у Нишу
Телеграф 24.09.2022
Мушкарац се сумњичи да је покушао да прекоље своју партнерку, а потом је дигао руку на себе. Полиција у Нишу ухапсила је мушкарца Ј.Н. (40) који је ножем избо жену С.С. (62), а затим себе, сазнаје "Телеграф.рс". Покушају… »
Ужас у Нишу: Мушкарац избо жену, па себе, увиђај у току
Телеграф 24.09.2022
У болницу и Нишу примљене две особе са повредама од ножа. Полиција у Нишу ухапсила је мушкарца Ј.Н. (40) који је ножем избо жену С.С. (62), а затим себе, сазнаје "Телеграф.рс". Покушају убиства претходила је свађа емотивних… »
Нова.рс: Мушкарац у Нишу ножем избо жену, па покушао самоубиство
Н1 Инфо 24.09.2022
Мушкарац Ј. Н. (40) избо је ножем жену С. С. (62), а затим себе, објавио је портал Нова.рс. Покушају убиства претходила је свађа емотивних партнера. Према сазнањима портала Нова.рс, мушкарац је прво избо жену, па себе у… »
"Чула сам: Запомагање... Притрчали смо, крв је шикљала" Комшиница избодене жене из Ниша описала језиве детаље, брат…
Блиц 24.09.2022
Горан Н. брат Јована Н. (40), који се терети да је у преподневним часовима у свом дому у Нишу оштрим предметом напао своју дугогодишњу парнерку Светлану С. (62), а потом покушао себи да одузме живот, каже да је јутрос око 6… »
"Он није насилник, нису били у сукобу": Брат осумњиченог Нишлије у шоку због крвавог напада
Телеграф 24.09.2022
Имали су стабилан однос, нису имали размирице, нису се сукобљавали, брат није био насилан, нити она. Не знам шта се догодило и због чега, каже брат осумњиченог за покушај убиства. Горан Н. брат Јована Н. (40), који се терети да… »
Мушкарац у Нишу избо партнерку, па покушао самоубиство
Радио 021 24.09.2022
Мушкарац Ј. Н. (40) избо је ножем жену С. С. (62), а затим себе. Покушају убиства претходила је свађа емотивних партнера, објавио је портал Нова.рс. Према сазнањима портала Нова.рс, мушкарац је прво избо жену, па себе у… »
Мушкарац (40) и жена (62) повређени у покушају убиства и самоубиства били у емотивној вези
Нишке вести 24.09.2022
„Пацијенткиња има посеконтине на врату, а пацијент има дубљу посекотину врата. Обоје су свесни, комуникативни, стабилних виталних параметара, без повреде великих крвних судова врата и немају повреду говорног органа“, саопштили… »
Брат нишлије пронађеног пререзаног врата у шоку због хорора у његовој кући: Брат ми није ни насилник, ни она није таква (фото)…
Курир 24.09.2022
У Књажевачкој улици у Нишу данас се догодио хорор, када је жена С.С. (62) крвава излетела из куће, а њен партнер Ј.Н. (40) пронађен пререзаног врата у кући. Верује се да је он напао њу, а онда покушао да изврши самоубиство… »
Крв шикљала на све стране, чула сам запомагање! Комшиница испричала детаље хорора у Нишу: Држала сам јој главу док је…
Курир 24.09.2022
Жена С.С. (62) истрчала је крвава из куће у Књажевачкој улици у Нишу, а њена комшика је одмах изашла на улицу када је чула запомагање. - У тренутку кад сам чула вриштање и запомагање истрчала сам из куће, комшиница Драгана… »
Муж ножем избо супругу, па себи пререзао врат
Југмедиа 24.09.2022
Жена је пре око сат времена изашла крвава из куће у Књажевачкој улици у насељу Дурлан у Нишу. Одмах је позвана полиција, а када су ушли у кућу видели су прекланог мужа. Према првим информацијама, мушкарац је намеравао да… »
Мушкарац избо жену па себе
Нишке вести 24.09.2022
Нишка полиција је ухапсила осумњиченог Ј.Н. за покушај убиства, а сматра се да је узрок свађа партнера. Према незваничним информацијама мушкарац је избо себе након покушаја убиства своје партнерке. Жена је најпре данас око 12.30… »
Жена коју је избо партнер, па себи пререзао врат збринути у КЦ Ниш: Свесни су и стабилни
Блиц 24.09.2022
Жена коју је избо партнер, па себи пререзао врат, налази се на ОРЛ клиници у Нишу где је хириушки збринута, сазнаје "Блиц" из КЦ Ниш. Њен партнер се такође налази тамо и тренутно га збрињавају. Повређена жена је 1960. годиште и… »
Жена и мушкарац повређени у Нишу
РТС 24.09.2022
Шездесетдвогодишња жена и четрдесетогодишњи мушкарац повређени су у Књажевачкој улици у Нишу, сазнаје РТС. Око 12 сати у Књажевачкој улици у Нишу комшије су пријавиле да је на улици виђена жена са повредама. Жена (1960… »
Ово је кућа у Нишу којој је мушкарац избо жену, па себе: Комшије угледале језив призор
Телеграф 24.09.2022
Очевици кажу да је жени шикљала крв из врата и да су крварење покушали да зауставе тренерком и пешкиром. С. С. (62) задобила је тешке телесне повреде када је на њу данас, након свађе, насрнуо њен партнер Ј. Н. (40), са којим… »
Жена се појавила сва крвава на капији: Хорор сцена у Нишу - мушкарац избо партнерку, па себе
Мондо 24.09.2022
Језива сцена догодила се у преподневним часовима у Нишу. Језива сцена догодила се у преподневним часовима у Нишу. Жена обливена крвљу изашла је из куће у Књажевачкој улици у насељу Дурлан у Нишу, а када је полиција ушла у дом… »
Вести дана »

Путин у телефонском разговору поставио Трампу услов за крај рата: Тражи да Украјина преда Русији један регион, ево шта нуди заузврат
Нова пре 1 сатјош 23 повезане

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 2 сатајош 20 повезаних