Povezane vesti
Užas u Nišu: Muškarac izbo ženu, pa sebe, uviđaj u toku
Telegraf 24.09.2022
U bolnicu i Nišu primljene dve osobe sa povredama od noža. Policija u Nišu uhapsila je muškarca J.N. (40) koji je nožem izbo ženu S.S. (62), a zatim sebe, saznaje "Telegraf.rs". Pokušaju ubistva prethodila je svađa emotivnih partnera. Kako… »
"Čula sam zapomaganje i vrisku": Očevidac o jezivom pokušaju ubistva u Nišu
Telegraf 24.09.2022
Muškarac se sumnjiči da je pokušao da prekolje svoju partnerku, a potom je digao ruku na sebe. Policija u Nišu uhapsila je muškarca J.N. (40) koji je nožem izbo ženu S.S. (62), a zatim sebe, saznaje "Telegraf.rs". Pokušaju ubistva prethodila je… »
Nova.rs: Muškarac u Nišu nožem izbo ženu, pa pokušao samoubistvo
N1 Info 24.09.2022
Muškarac J. N. (40) izbo je nožem ženu S. S. (62), a zatim sebe, objavio je portal Nova.rs. Pokušaju ubistva prethodila je svađa emotivnih partnera. Prema saznanjima portala Nova.rs, muškarac je prvo izbo ženu, pa sebe u Knjaževačkoj ulici… »
"Čula sam: Zapomaganje... Pritrčali smo, krv je šikljala" Komšinica izbodene žene iz Niša opisala jezive detalje, brat…
Blic 24.09.2022
Goran N. brat Jovana N. (40), koji se tereti da je u prepodnevnim časovima u svom domu u Nišu oštrim predmetom napao svoju dugogodišnju parnerku Svetlanu S. (62), a potom pokušao sebi da oduzme život, kaže da je jutros oko 6 časova napustio kuću… »
"On nije nasilnik, nisu bili u sukobu": Brat osumnjičenog Nišlije u šoku zbog krvavog napada
Telegraf 24.09.2022
Imali su stabilan odnos, nisu imali razmirice, nisu se sukobljavali, brat nije bio nasilan, niti ona. Ne znam šta se dogodilo i zbog čega, kaže brat osumnjičenog za pokušaj ubistva. Goran N. brat Jovana N. (40), koji se tereti da je u prepodnevnim… »
Muškarac u Nišu izbo partnerku, pa pokušao samoubistvo
Radio 021 24.09.2022
Muškarac J. N. (40) izbo je nožem ženu S. S. (62), a zatim sebe. Pokušaju ubistva prethodila je svađa emotivnih partnera, objavio je portal Nova.rs. Prema saznanjima portala Nova.rs, muškarac je prvo izbo ženu, pa sebe u Knjaževačkoj ulici u… »
Muškarac (40) i žena (62) povređeni u pokušaju ubistva i samoubistva bili u emotivnoj vezi
Niške vesti 24.09.2022
„Pacijentkinja ima posekontine na vratu, a pacijent ima dublju posekotinu vrata. Oboje su svesni, komunikativni, stabilnih vitalnih parametara, bez povrede velikih krvnih sudova vrata i nemaju povredu govornog organa“, saopštili su u UKC Niš. U… »
Krv šikljala na sve strane, čula sam zapomaganje! Komšinica ispričala detalje horora u Nišu: Držala sam joj glavu dok je…
Kurir 24.09.2022
Žena S.S. (62) istrčala je krvava iz kuće u Knjaževačkoj ulici u Nišu, a njena komšika je odmah izašla na ulicu kada je čula zapomaganje. - U trenutku kad sam čula vrištanje i zapomaganje istrčala sam iz kuće, komšinica Dragana je već bila… »
Brat nišlije pronađenog prerezanog vrata u šoku zbog horora u njegovoj kući: Brat mi nije ni nasilnik, ni ona nije takva…
Kurir 24.09.2022
U Knjaževačkoj ulici u Nišu danas se dogodio horor, kada je žena S.S. (62) krvava izletela iz kuće, a njen partner J.N. (40) pronađen prerezanog vrata u kući. Veruje se da je on napao nju, a onda pokušao da izvrši samoubistvo. Goran N., brat… »
Muž nožem izbo suprugu, pa sebi prerezao vrat
Jugmedia 24.09.2022
Žena je pre oko sat vremena izašla krvava iz kuće u Knjaževačkoj ulici u naselju Durlan u Nišu. Odmah je pozvana policija, a kada su ušli u kuću videli su preklanog muža. Prema prvim informacijama, muškarac je nameravao da zakolje ženu, pa… »
Žena koju je izbo partner, pa sebi prerezao vrat zbrinuti u KC Niš: Svesni su i stabilni
Blic 24.09.2022
Žena koju je izbo partner, pa sebi prerezao vrat, nalazi se na ORL klinici u Nišu gde je hiriuški zbrinuta, saznaje "Blic" iz KC Niš. Njen partner se takođe nalazi tamo i trenutno ga zbrinjavaju. Povređena žena je 1960. godište i ima posekotinu… »
Muškarac izbo ženu pa sebe
Niške vesti 24.09.2022
Niška policija je uhapsila osumnjičenog J.N. za pokušaj ubistva, a smatra se da je uzrok svađa partnera. Prema nezvaničnim informacijama muškarac je izbo sebe nakon pokušaja ubistva svoje partnerke. Žena je najpre danas oko 12.30 sati izašla… »
Žena i muškarac povređeni u Nišu
RTS 24.09.2022
Šezdesetdvogodišnja žena i četrdesetogodišnji muškarac povređeni su u Knjaževačkoj ulici u Nišu, saznaje RTS. Oko 12 sati u Knjaževačkoj ulici u Nišu komšije su prijavile da je na ulici viđena žena sa povredama. Žena (1960. godište) ima… »
Ovo je kuća u Nišu kojoj je muškarac izbo ženu, pa sebe: Komšije ugledale jeziv prizor
Telegraf 24.09.2022
Očevici kažu da je ženi šikljala krv iz vrata i da su krvarenje pokušali da zaustave trenerkom i peškirom. S. S. (62) zadobila je teške telesne povrede kada je na nju danas, nakon svađe, nasrnuo njen partner J. N. (40), sa kojim je bila dve godine… »
Žena se pojavila sva krvava na kapiji: Horor scena u Nišu - muškarac izbo partnerku, pa sebe
Mondo 24.09.2022
Jeziva scena dogodila se u prepodnevnim časovima u Nišu. Jeziva scena dogodila se u prepodnevnim časovima u Nišu. Žena oblivena krvlju izašla je iz kuće u Knjaževačkoj ulici u naselju Durlan u Nišu, a kada je policija ušla u dom - zatekla je… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Vratio se tata Jokić, rolerkoster Dalasa bez Luke, kapiten Bogdan namestio ruku!
Sportske.net pre 43 minutajoš 21 povezana
Trump navodno razmatra imenovanje Richarda Grenella izaslanikoma za rješavanje rusko-ukrajinskog sukoba
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 12 povezanih