Povezane vesti
Goranu obećali pomoć, izgledalo je sve u redu: Načelnik Prnjavora o poslednjem susretu sa mladićem koji se ubio zbog…
Kurir 24.09.2022
Duboko me potresla iznenadna smrt mog mladog sugrađanina, a njegovoj porodici upućujem izraze iskrenog saučešća - rekao je načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i dodao da je Gorana Karanovića poslednji put video u sredu, dan pre samoubistva. - Bio sam u… »
"Iskreno mi je žao, hteo sam pomoći goranu": Načelnik o smrti mladog zaštitnika životinja: Rekao sam mu da ne brine, da mu pse…
Blic 24.09.2022
Duboko me potresla iznenadna smrt mog mladog sugrađanina, a njegovoj porodici upućujem izraze iskrenog saučešća - rekao je za Srpskainfo načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i dodao da je Gorana Karanovića poslednji put video u sredu, dan pre… »
Vesti dana »
Netanjahu: Iran više nije ista zemlja posle američko-izraelskih napada
Kurir pre 43 minutajoš 37 povezanih
Hamnei preti: 'Ormuski moreuz ostaje zatvoren', Amerika na rat potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 3 minutajoš 27 povezanih
Opštinska izborna komisija u Kuli utvrdila zbirnu listu kandidata za odbornike
RTV pre 4 satijoš 31 povezana
(Foto) Ratna dejstva na Bliskom istoku: Napadnut Bejrut, Iran lansirao nove rakete ka Kataru
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 75 povezanih
Analitičari: Evropski vozači bi gorivo gorivo mogli da plate 220 evra više zbog poskupljenja
Radio 021 pre 3 satajoš 39 povezanih