Povezane vesti
Goranu obećali pomoć, izgledalo je sve u redu: Načelnik Prnjavora o poslednjem susretu sa mladićem koji se ubio zbog…
Kurir 24.09.2022
Duboko me potresla iznenadna smrt mog mladog sugrađanina, a njegovoj porodici upućujem izraze iskrenog saučešća - rekao je načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i dodao da je Gorana Karanovića poslednji put video u sredu, dan pre samoubistva. - Bio sam u… »
"Iskreno mi je žao, hteo sam pomoći goranu": Načelnik o smrti mladog zaštitnika životinja: Rekao sam mu da ne brine, da mu pse…
Blic 24.09.2022
Duboko me potresla iznenadna smrt mog mladog sugrađanina, a njegovoj porodici upućujem izraze iskrenog saučešća - rekao je za Srpskainfo načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i dodao da je Gorana Karanovića poslednji put video u sredu, dan pre… »
Vesti dana »
Hrka odbila pregled: Građani na skupu uznemireni - ne zna se ko je zvao Hitnu pomoć
N1 Info pre 20 minutajoš 57 povezanih
Petrašinović: Postupak za izbor kandidata za Savet REM-a transparentan od početka
RTK pre 30 minutajoš 25 povezanih
Velike gužve na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu: Letovi kasne i odlažu se zbog magle
Nova ekonomija pre 1 satjoš 18 povezanih
Kojčić o sankcijama NIS-u: Rusi spremni na saradnju, nadam se da će odgovor američkog OFAK biti pozitivan
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih