Povezane vesti

Meni je napolju gore nego njemu unutra! Kristijan izjavio da je zadrugarka odlepila za njim, oglasila se trudna Kristina

Meni je napolju gore nego njemu unutra! Kristijan izjavio da je zadrugarka odlepila za njim, oglasila se trudna Kristina

Mondo 24.09.2022
Kristina Spalević je otkrila šta misli o ponašanju svog verenika Kristijana Golubovića u Zadruzi. Kristina Spalević je otkrila šta misli o ponašanju svog verenika Kristijana Golubovića u Zadruzi. Kristina Spalević je aktivna u komentarisanju svog… »
"Kasno se seti da može da me povredi time..." Trudna Kristina brutalno oplela nakon Kristijanove šok izjave da bi Maja bila s…

"Kasno se seti da može da me povredi time..." Trudna Kristina brutalno oplela nakon Kristijanove šok izjave da bi Maja bila s…

Kurir 24.09.2022
Kristina Spalević oglasila se povodom odnosa Kristijana Golubovića sa Majom Marinković u Beloj kući, kao i njegove poslednje izjave da bi ona Maja bila s njim da nije Takijeva ćerka, budući da je on njen tip muškarca. Golubović je izneo i da je… »
Kristina progovorila o aferi u zadruzi Kristijanova verenica se oglasila nakon što je otkriveno da mu se ova cimerka nabacuje

Kristina progovorila o aferi u zadruzi Kristijanova verenica se oglasila nakon što je otkriveno da mu se ova cimerka nabacuje

Alo 24.09.2022
Nije štedela reči. Kristijan Golubović izneo je protekle noći da je Snežana Bogdanović odlepila za njim, te da više to ne može da krije, a njihov odnos se danonoćno komentariše, budući da se Bogdanovićeva "zalepila" za Golubovića, pa je… »

Vesti dana »