Povezane vesti
Meni je napolju gore nego njemu unutra! Kristijan izjavio da je zadrugarka odlepila za njim, oglasila se trudna Kristina
Mondo 24.09.2022
Kristina Spalević je otkrila šta misli o ponašanju svog verenika Kristijana Golubovića u Zadruzi. Kristina Spalević je otkrila šta misli o ponašanju svog verenika Kristijana Golubovića u Zadruzi. Kristina Spalević je aktivna u komentarisanju svog… »
"Kasno se seti da može da me povredi time..." Trudna Kristina brutalno oplela nakon Kristijanove šok izjave da bi Maja bila s…
Kurir 24.09.2022
Kristina Spalević oglasila se povodom odnosa Kristijana Golubovića sa Majom Marinković u Beloj kući, kao i njegove poslednje izjave da bi ona Maja bila s njim da nije Takijeva ćerka, budući da je on njen tip muškarca. Golubović je izneo i da je Snežana… »
Kristina progovorila o aferi u zadruzi Kristijanova verenica se oglasila nakon što je otkriveno da mu se ova cimerka nabacuje
Alo 24.09.2022
Nije štedela reči. Kristijan Golubović izneo je protekle noći da je Snežana Bogdanović odlepila za njim, te da više to ne može da krije, a njihov odnos se danonoćno komentariše, budući da se Bogdanovićeva "zalepila" za Golubovića, pa je stalno možemo… »
Vesti dana »
Vučić: Neću bežati iz države, svaki srpski zatvor mi je lepši od sunca u stranoj zemlji
Radio 021 pre 11 minutajoš 30 povezanih
Vozač nije imao dozvolu: Uhapšen Kraljevčanin (26) koji je udario porodicu i usmrtio devojčicu (5)
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 30 povezanih
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 67 povezanih
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 55 povezanih
Preminula devojčica povređena u saobraćajnoj nesreći u Kraljevu, uhapšen vozač
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih