Povezane vesti
Kamila htela da pomogne Megan Markl, ona je oduvala: Isplivali detalji odnosa nove kraljice i vojvotkinje! Imaju nešto…
Kurir 24.09.2022
Sahrana kraljice Elizabete se završila, pa su novi detalji knjige o britanskoj kraljevskoj porodici izašli na videlo. Princ Hari i Megan Markl intrigiraju javnost od samih početaka svoje veze, a najviše se pod lupom stavlja njihov odnos s ostalim… »
Megan Markl postavila Hariju ultimatum - princ u panici! Svima govorio: "Ona će me šutnuti", a onda pristao na ucenu
Mondo 24.09.2022
Tek što je prošlo nekoliko dana od sahrane kraljice Elizabete, procurili su zanimljivi delovi iz najnovije knjige o kraljevskoj porodici, a posebno su interesantne tvrdnje o odnosu Megan Markl i princa Harija. Tek što je prošlo nekoliko dana od… »
Megan je otvoreno zapretila Hariju da će ga ostaviti: Postavila mu ultimatum, princ bio izbezumljen! Ovako ga je ucenila!
Kurir 24.09.2022
Samo nekoliko dana nakon što je kraljica Elizabeta II sahranjena, britanski dvor suočava se s novim problemom - najnovijom knjigom o kraljevskoj porodici. Reč je o delu "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown" ili u prevodu "Dvorjani: Skrivena… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 8 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Beta pre 38 minutajoš 174 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 6 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane