Povezane vesti
"Idem na poligraf, Kristijan i ja ćemo pričati na sudu": Goca besna zbog Golubovićeve izjave da je spavao sa njom: Neće da ćuti…
Blic 24.09.2022
Pevačica Goca Tržan u emisiji na televiziji K1 odgovorila je na prozivke učesnika "Zadruge" i bivšeg robijaša, Kristijana Golubovića. Naime, Kristijan je zbog sukoba sa Gocinim bivšim suprugom, Ivanom Marinkovićem, izjavio kako je imao intimne odnose sa… »
Bilo je vulgarno i prostački, popričaćemo na sudu! Goca besna na Kristijana nakon njegove izjave da je spavao s njom
Mondo 24.09.2022
Pevačica Goca Tržan prokomentarisala je izjavu Kristijana Golubovića da je navodno bio intiman s njom i poručila da je spremna da ide na poligraf. Pevačica Goca Tržan prokomentarisala je izjavu Kristijana Golubovića da je navodno bio intiman s njom i… »
Ja sam spremna da idemo na poligraf Goca Tržan nije mogla da ostane imuna na tvrdnje Kristijana Golubovića: Pričaćemo na sudu!…
Alo 24.09.2022
Pevačica spremna da dokaže istinu. Pevačica Goca Tržan je u emisiji “Ako progovorim” na K1 televiziji odgovorila na insinuacije osuđivanog kriminalca i učesnika najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 6" Kristijana Golubovića. Nikola Todorović/Alo! Naime… »
Vesti dana »
Otkriven mogući motiv masakra u domu za mlade u Nemačkoj: Uhapšen muškarac turskog porekla
Nova pre 1 satjoš 59 povezanih
U ova 2 grada izmereno 40°C: Hladni front juri ka Srbiji, evo kada temperatura pada za 15 stepeni
Telegraf pre 24 satajoš 71 povezana
Vu "ujedao" sa svih strana, ali Novak je zver koja pokaže zube kad je najranjivija
Sportske.net pre 58 minutajoš 145 povezanih
Crne prognoze posle katastrofe: Broj mrtvih bi mogao da dostigne čak 10.000?
B92 pre 3 satajoš 33 povezane