Povezane vesti
"Idem na poligraf, Kristijan i ja ćemo pričati na sudu": Goca besna zbog Golubovićeve izjave da je spavao sa njom: Neće da ćuti…
Blic 24.09.2022
Pevačica Goca Tržan u emisiji na televiziji K1 odgovorila je na prozivke učesnika "Zadruge" i bivšeg robijaša, Kristijana Golubovića. Naime, Kristijan je zbog sukoba sa Gocinim bivšim suprugom, Ivanom Marinkovićem, izjavio kako je imao intimne odnose sa… »
Bilo je vulgarno i prostački, popričaćemo na sudu! Goca besna na Kristijana nakon njegove izjave da je spavao s njom
Mondo 24.09.2022
Pevačica Goca Tržan prokomentarisala je izjavu Kristijana Golubovića da je navodno bio intiman s njom i poručila da je spremna da ide na poligraf. Pevačica Goca Tržan prokomentarisala je izjavu Kristijana Golubovića da je navodno bio intiman s njom i… »
Ja sam spremna da idemo na poligraf Goca Tržan nije mogla da ostane imuna na tvrdnje Kristijana Golubovića: Pričaćemo na sudu!…
Alo 24.09.2022
Pevačica spremna da dokaže istinu. Pevačica Goca Tržan je u emisiji “Ako progovorim” na K1 televiziji odgovorila na insinuacije osuđivanog kriminalca i učesnika najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 6" Kristijana Golubovića. Nikola Todorović/Alo! Naime… »
Vesti dana »

Zelenski u ponedeljak sa Trampom, podržao predlog za trilateralni sastanak
Euronews pre 26 minutajoš 68 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ! Danas veoma toplo, sparno i neprijatno svi treba da budu na oprezu zbog ovoga!
Dnevnik pre 51 minutajoš 27 povezanih

"Orlići" danas napadaju evropsko zlato, ovo je termin finala!
Sportske.net pre 41 minutajoš 33 povezane

Jedna osoba poginula u teškom udesu kod Zrenjanina, vozila se nakon sudara zapalila
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane