Повезане вести

"Идем на полиграф, Кристијан и ја ћемо причати на суду": Гоца бесна због Голубовићеве изјаве да је спавао са њом: Неће да ћути…

"Идем на полиграф, Кристијан и ја ћемо причати на суду": Гоца бесна због Голубовићеве изјаве да је спавао са њом: Неће да ћути…

Блиц 24.09.2022
Певачица Гоца Тржан у емисији на телевизији К1 одговорила је на прозивке учесника "Задруге" и бившег робијаша, Кристијана Голубовића. Наиме, Кристијан је због сукоба са Гоциним бившим супругом, Иваном Маринковићем, изјавио како… »
Било је вулгарно и простачки, попричаћемо на суду! Гоца бесна на Кристијана након његове изјаве да је спавао с њом

Било је вулгарно и простачки, попричаћемо на суду! Гоца бесна на Кристијана након његове изјаве да је спавао с њом

Мондо 24.09.2022
Певачица Гоца Тржан прокоментарисала је изјаву Кристијана Голубовића да је наводно био интиман с њом и поручила да је спремна да иде на полиграф. Певачица Гоца Тржан прокоментарисала је изјаву Кристијана Голубовића да је наводно… »
Ја сам спремна да идемо на полиграф Гоца Тржан није могла да остане имуна на тврдње Кристијана Голубовића: Причаћемо на суду!…

Ја сам спремна да идемо на полиграф Гоца Тржан није могла да остане имуна на тврдње Кристијана Голубовића: Причаћемо на суду!…

Ало 24.09.2022
Певачица спремна да докаже истину. Певачица Гоца Тржан је у емисији “Ако проговорим” на К1 телевизији одговорила на инсинуације осуђиваног криминалца и учесника најгледанијег ријалитија ,,Задруга 6" Кристијана Голубовића. Никола… »

Вести дана »