Повезане вести
"Идем на полиграф, Кристијан и ја ћемо причати на суду": Гоца бесна због Голубовићеве изјаве да је спавао са њом: Неће да ћути…
Блиц 24.09.2022
Певачица Гоца Тржан у емисији на телевизији К1 одговорила је на прозивке учесника "Задруге" и бившег робијаша, Кристијана Голубовића. Наиме, Кристијан је због сукоба са Гоциним бившим супругом, Иваном Маринковићем, изјавио како… »
Било је вулгарно и простачки, попричаћемо на суду! Гоца бесна на Кристијана након његове изјаве да је спавао с њом
Мондо 24.09.2022
Певачица Гоца Тржан прокоментарисала је изјаву Кристијана Голубовића да је наводно био интиман с њом и поручила да је спремна да иде на полиграф. Певачица Гоца Тржан прокоментарисала је изјаву Кристијана Голубовића да је наводно… »
Ја сам спремна да идемо на полиграф Гоца Тржан није могла да остане имуна на тврдње Кристијана Голубовића: Причаћемо на суду!…
Ало 24.09.2022
Певачица спремна да докаже истину. Певачица Гоца Тржан је у емисији “Ако проговорим” на К1 телевизији одговорила на инсинуације осуђиваног криминалца и учесника најгледанијег ријалитија ,,Задруга 6" Кристијана Голубовића. Никола… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 35 минутајош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 40 минутајош 1 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 0 минутајош 4 повезане
Важно ако данас мењате новац: Огласила се НБС, ово је званично саопштење
Ало пре 35 минутајош 2 повезане