Povezane vesti

Elitna divizija i drugi šešir u kvalifikacijama za EP su ulog u Oslu - Ko umesto Sergeja?

Elitna divizija i drugi šešir u kvalifikacijama za EP su ulog u Oslu - Ko umesto Sergeja?

Sportske.net 25.09.2022
Srbija je sinoć pružila briljantnu partiju i savladala Švedsku u Beogradu sa 4:1, a u utorak joj sledi pravo finale ovog ciklusa Lige nacija u Oslu protiv Norveške. Dve selekcije će nakon poraza Norveške u Ljubljani od Slovenije sa 2:1, u taj duel… »
"Srbija je top klasa evropskog fudbala": Trener Norveške uputio hvalospeve "orlovima" - Solbaken u strahu od našeg…

"Srbija je top klasa evropskog fudbala": Trener Norveške uputio hvalospeve "orlovima" - Solbaken u strahu od našeg…

Večernje novosti 25.09.2022
REPREZENTATIVCI Srbije u Oslu će juriti tri boda protiv Norveške u duelu koji će odrediti ko će iz naše grupe krenuti putem A divizije Lige nacija. FOTO: FSS Skandinavska nacionalna selekcija neočekivano je poražena prethodnog dana od Slovenije… »
Sam krem Evrope za najvažniju utakmicu: Poznat arbitar Orlovima u Oslu!

Sam krem Evrope za najvažniju utakmicu: Poznat arbitar Orlovima u Oslu!

Hot sport 25.09.2022
Srbija mora da pobedi Norvešku u Oslu ako želi da se plasira u najjači rang Lige nacija, i uđe u bražav kvalifikacija za Euro 2024. godine, a i sam plasman u elitu bi joj gotovo garantovao drugi šešir, i automatski lakši žreb u kvalifikacijama za… »
„Orlovi“ moraju da pobede Norvešku, ali evo zašto je ipak važnije da Švedska savlada Sloveniju

„Orlovi“ moraju da pobede Norvešku, ali evo zašto je ipak važnije da Švedska savlada Sloveniju

Danas 25.09.2022
Srbiji je neophodna u utorak pobeda u Oslu nad Norveškom kako bi obezbedila prvo mesto u grupi i plasman u najvišu A diviziju Lige nacija. Međutim, za „orlove“ je uoči žreba kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024 godine bitnije da u utorak… »
Tadić zadovoljan posle Švedske: Drago mi je da smo obradovali decu, idemo na pobedu u Oslu

Tadić zadovoljan posle Švedske: Drago mi je da smo obradovali decu, idemo na pobedu u Oslu

Euronews 25.09.2022
Srbija je pobedom protiv Švedske (4:1) u Beogradu, pred skoro 20.000 mališana stigla na prag plasmana u A diviziju Lige Nacija. Beu obzira na rano primljen gol, "orlovi" su pokazali visok nivo igre i preko nezadrživog Aleksandra Mitrovića stigli do… »
„Aleksandar Veliki“ o povredi: Nadam se da je sve u redu

„Aleksandar Veliki“ o povredi: Nadam se da je sve u redu

Danas 25.09.2022
Strelac het-trika u pobedi nad Švedskom (4:1) želi da zauzme svoje mesto u napadačkoj liniji i na gostovanju Srbije u Norveškoj. „Udarac je bio bolan, videćemo sa lekarskim timom, ali se nadam da je sve u redu“, kazao je centarfor Fulama nakon… »
Stojković posle „demoliranja“ Švedske: Prelepo veče, da klinci mirno spavaju

Stojković posle „demoliranja“ Švedske: Prelepo veče, da klinci mirno spavaju

Danas 25.09.2022
Selektoru najjače fudbalske selekcije Srbije pune i oči i srce posle 4:1 u petom kolu Lige nacija. „Sigurno da sam ponosan na igrače, na stil igre i fudbal koji želimo da pokažemo. Generalno… Bili smo bolji od Švedske, ne samo gledano u… »
Švedski selektor Anderson: Srbija je moćan tim

Švedski selektor Anderson: Srbija je moćan tim

Danas 24.09.2022
Iskusni stručnjak skinuo kapu fudbalerima Srbije za igru u večerašnjem meču Lige nacija (4:1). Kada se neko razume u fudbal i nema problem da prizna inferionost onda izgovori ono što je rekao Jan Anderson. „Srbija je bila bolja od nas danas. Za nas… »
Sergej Milinković Savić propušta derbi sa Norveškom

Sergej Milinković Savić propušta derbi sa Norveškom

Danas 24.09.2022
U ključnoj utakmici za prvo mesto u grupi 4 (B) Lige nacija, fudbalska selekcija Srbije „kraća“ za fantastičnog vezistu. Nije se Sergej Milinković Savić zasitio igranja za državni tim u pomenutom takmičenju, ali je vrhunsku partiju u… »
Mitrović je „zver“, može i protiv Švedske i protiv defanzivnih slabosti napadački nezasite Srbije

Mitrović je „zver“, može i protiv Švedske i protiv defanzivnih slabosti napadački nezasite Srbije

Danas 24.09.2022
Selektorski aduti Dragana Stojkovića, kanonadom u petom kolu B divizije fudbalske Lige nacija – 4:1 (2:1), potvrdili ogroman ofanzivni potencijal i napali prvo mesto u grupi 4. Krenulo je po zlu, jer je (povredama) značajno oslabljeni tim Švedske… »

Vesti dana »