Повезане вести

Квартараро: Могао сам да се борим са Маркезом и Оливеиром

Квартараро: Могао сам да се борим са Маркезом и Оливеиром

Спорт клуб 25.09.2022
Возач Јамахе Фабио Квартараро рекао је да су није потпуно задовољан резултатом оствареним на Великој награди Јапана, коју је завршио на осмој позицији. Наредног викенда је на програму Велика награда Тајланда, а акцију из… »
Бањаја после велике грешке: Превише сам желео

Бањаја после велике грешке: Превише сам желео

Спорт клуб 25.09.2022
Возач Дукатија Франческо Бањаја сматра да је излетео у последњем кругу Велике награде Јапана јер је био превише амбициозан. Наредног викенда је на програму Велика награда Тајланда, а читаву акцију из Бурирама моћи ћете да… »
Бањаја помогао Фабију, излетео у последњем кругу (ВИДЕО)

Бањаја помогао Фабију, излетео у последњем кругу (ВИДЕО)

Спорт клуб 25.09.2022
Прилично чудну трку смо могли да видимо на стази Мотеги у недељу ујутру – на трци за Велику награду Јапана тријумфовао је Џек Милер после доминантне вожње, а финиш је обележило излетање са стазе Франческа Бањаје, после којег… »
МИлер "јапански цар", Бањаја апалудирао својој глупости!

МИлер "јапански цар", Бањаја апалудирао својој глупости!

Спортске.нет 25.09.2022
Аустралијанац Џек Милер победник је трке за Велику награду Јапана. Возач Дукатија био је доминантан на стази Мотеги и са славио са великом предношћу у односу на другопласираног Јужноафриканца Бреда Биндера у КТМ-у. Најнижи… »
Милер надмоћан у Јапану, Бањаја излетео у последњем кругу

Милер надмоћан у Јапану, Бањаја излетео у последњем кругу

Н1 Инфо 25.09.2022
У недељу ујутру по средњоевропском времену на стази Мотеги возила се трка за Велику награду Јапана, 16. трка сезоне у МотоГП шампионату, а до победе је доминантном вожњом стигао Аустрлаијанац Џек Милер на Дукатију. Он се… »
„Трилер Милер“ доминирао, Бањаја излетео на Фабиову радост

„Трилер Милер“ доминирао, Бањаја излетео на Фабиову радост

Спорт клуб 25.09.2022
У недељу ујутру по средњоевропском времену на стази Мотеги возила се трка за Велику награду Јапана, 16. трка сезоне у МотоГП шампионату, а до победе је доминантном вожњом стигао Аустрлаијанац Џек Милер на Дукатију. Он се… »
Огура доминантно најбржи на домаћем терену

Огура доминантно најбржи на домаћем терену

Спорт клуб 25.09.2022
У недељу рано ујутру по средњоевропском времену одржана је 16. трка текућег Мото2 шампионата, најбржи на јапанској сази Мотеги био је домаћи мотоциклиста Аи Огура. Возач Идемицу Хонда тим Азија са временом 40 минута и 56,2690… »
Гевара увећао предност, јуриша ка титули

Гевара увећао предност, јуриша ка титули

Спорт клуб 25.09.2022
Шпански мотоциклиста Изан Гевара тријумфовао је у недељу ујутру по средњоевропском времену на трци за Велику награду Јапана у Мото3 конкуренцији. До победе у 16. трци шампионата, којом је увећао предност на врху генералног… »

Вести дана »