Повезане вести
Младић осумњичен да је убио мајстора у Голупцу: Ударио га више пута ашовом по глави
Телеграф 25.09.2022
Жртва преминула у возилу Хитне помоћи. Александар М. (25) сумњичи се да је синоћ око 20 часова убио Драгослава С. (62) у селу Барич у околини Голупца. Претпоставља се да је младић био под дејством алкохола или наркотика у време… »
Незапамћено убиство код Голупца: Ашовом убио мушкарца након свађе у кући
Телеграф 25.09.2022
Осумњичени је рођен 1997. године. Полицији је у Голупцу ухапсила А. М. (25) из околине овог места, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство. Он се сумњичи да је синоћ, након свађе, у кући у околини… »
Насилник држао цело село у страху: Мештани Барича узнемирени након што је младић са потерницом убио ашовом немоћног комшију…
Курир 25.09.2022
Драгослав Стевић (62) брутално је убијен у селу Барич у околини Голупца у ноћи између суботе и недеље, када га је, како се сумња, комшија А. М. (25) неколико пута ударио ашовом у главу. Како Курир сазнаје, злочину је претходила… »
"Кад нема дроге претвори се у ђавола!" Огласио се отац убице (25) из Голупца - испуштао је крике, бацакао се...
Мондо 25.09.2022
Исповест оца младића који је ашовом убио човека у Баричу код Голупца. Исповест оца младића који је ашовом убио човека у Баричу код Голупца. Угљеша М. (52) отац Александра М. (25) из Барича код Пожаревца који је ашовом у суботу… »
"Жена га тукла и малтретирала, плашимо се његовог убице": Комшије о убиству ашовом код Голупца - Имао је тежак живот!
Мондо 25.09.2022
Мештани се огласили о убиству мушкарца ашовом. Мештани се огласили о убиству мушкарца ашовом. Драгослава С. (62) убио је у суботу, скоро три пута млађи комшија. Како се сумња њега је ударцима ашовом усмртио Александар М. (25)… »
Ухвати га неко лудило и претвори се у ђавола Огласио се отац убице из Голупца: Давио је и мене пре 4 дана, једва сам повратио…
Курир 25.09.2022
Мој је живот загорчан до краја живота. Нисам добро. Не смем да изађем из куће од срамоте и стида јер сам отац убице. Све сам у животу дао за њега, нисам ово заслужио. Овим потресним речима почиње своју исповест Угљеша Мишић… »
Помахнитали комшија му смрскао главу ашовом: Ово је убијени мајстор Марко из Голупца (фото)
Курир 25.09.2022
Драгослав С. (62), познатији под надимком Мајстор Марко, преминуо је синоћ у санитету на путу до болнице, пошто му је комшија А. М. (25) разбио главу ашовом у његовој кући код Голупца. Подсетимо, Драгослав је био омиљени… »
Тужна прича убијеног мајстора из голупца: Остао без жене, син отишао у иностранство, а убио га комшија са потернице ашовом…
Блиц 25.09.2022
Драгосалав Стевић (62) кога је на кућном прагу ашовом насмрт претукао познаник Александар Мишић (25), звани Тота, био је цењени мајстор у голубачком селу Барич, где се и догодило убиство. Како наводе мештани Барича, Драгослав… »
Мајстор марка брутално тукао ашовом до смрти: Ово је осумњичени за убиство код Голупца, цело село га се плашило!
Курир 25.09.2022
Драгослав С. (62) брутално је убијен синоћ у месту у околини Голупца када га је комшија А. М. (25) неколико пута ударио ашовом у главу, а комшије су испричале за Курир да је осумњичени младић од раније познат као проблематичан… »
Ово је осумњичени за убиство у Голупцу: Младић са потернице ашовом насмрт претукао комшију
Блиц 25.09.2022
Александар Мишић (25), звани Тота, сумњичи се да је синоћ око 20 часова убио Драгослава Стевића (62) у околини Голупца. За ухапшеним Александром била је расписана потерница због другог кривичног дела. Александар је покојном… »
Полицијска управа Пожаревац: Ухапшен осумњичени за убиство
Данас 25.09.2022
Полиција је у Голупцу ухапсила А.М. (25) из околине тог места, због сумње да је убио мушкарца (62), саопштила је данас пожаревачка полицијска управа. Сумњичи се да је синоћ у кући након свађе мушкарцу (62) задао више удараца… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане