Povezane vesti
„Za mene je Monika Seleš najveća od svih!“
Sport klub 25.09.2022
Ana Ivanović je 2008. godine osvojila Rolan Garos, a 31 godinu ranije Jugoslavija je na istom turniru imala Grend slem šampionku. Mima Jaušovec, danas Slovenka, a pre 45 godina Jugoslovenka, bila je prva igračica iz Jugoslavije kojoj je to pošlo za… »
Prva jugoslovenska Grend slem šampionka za N1: Za mene Seleš najveća od svih
N1 Info 25.09.2022
Ana Ivanović je 2008. godine osvojila Rolan Garos, a 31 godinu ranije Jugoslavija je na istom turniru imala Grend slem šampionku. Mima Jaušovec, danas Slovenka, a pre 45 godina Jugoslovenka, bila je prva igračica iz Jugoslavije kojoj je to pošlo za… »
Prva jugoslovenska Grend slem šampionka za N1: Za mene Seleš najveća od svih
N1 Info 25.09.2022
Vesti dana »
RHMZ izdao novo upozorenje: Stižu oluje, pljuskovi i grad, najavljeno i do 50 mililitara kiše za 24 sata
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
KK Crvena zvezda: Izjava Zvezdana Mitrovića neprimerena i ne odgovara istini
RTV pre 8 minutajoš 16 povezanih
"Ubili smo najaktivnijeg teroristu na svetu" Tramp izdao naređenje, likvidiran je drugi čovek Islamske države (ISIS) na globalnom nivou!
Kurir pre 54 minutajoš 12 povezanih
Amerika gori zbog Srpkinje! Jovana priredila spektakl za pamćenje - odigrala partiju karijere i ispisala istoriju WNBA! (video)
Kurir pre 34 minutajoš 14 povezanih