Повезане вести

"Третирали су ме горе од пса"! Исповест Британца који је пуштен из затвора у Донбасу: Рекли су ми да ћу имати прелепу смрт

"Третирали су ме горе од пса"! Исповест Британца који је пуштен из затвора у Донбасу: Рекли су ми да ћу имати прелепу смрт

Курир 25.09.2022
Британац Ејден Ејслин кога је Русија ослободила рекао је да су га "третирали горе од пса" и да су га држали у самици пет месеци. Он се вратио у Велику Британију након што је био у притвору месецима након што су га ухватиле снаге… »
"Певао сам руску химну сваки дан!" Исповест мушкарца заробљеног у Украјини: "Рекао ми је да ћу имати најлепшу смрт"

"Певао сам руску химну сваки дан!" Исповест мушкарца заробљеног у Украјини: "Рекао ми је да ћу имати најлепшу смрт"

Мондо 25.09.2022
Огласио се Британац који је био у руском заробљеништву. Огласио се Британац који је био у руском заробљеништву. Ејден Аслин, Британац кога су снаге које подржава Русија заробиле у Украјини, каже да је сваког јутра био присиљен… »
Русија и Украјина: Ратни заробљеник кога је Москва ослободила „третиран горе него пас“

Русија и Украјина: Ратни заробљеник кога је Москва ослободила „третиран горе него пас“

BBC News 25.09.2022
Ејден Аслин каже да је држан у самици пет месеци, где је пребијан и избоден ножем. Британац кога је Русија ослободила каже да су се према њему „опходили горе него према псу" и да је држан у самици пет месеци. Ејден Аслин вратио… »

Јужне вести 25.09.2022
Британац кога је Русија ослободила каже да су се према њему „опходили горе него према псу" и да је држан у самици пет месеци. Ејден Аслин вратио се у Британију пошто је месецима био затворен. Њега су у Украјини заробиле снаге… »

Вести дана »