Повезане вести

"Не желим да ми дете буде наркоман": Аца Лукас о проблемима са којима се суочава и наследству за потомке

"Не желим да ми дете буде наркоман": Аца Лукас о проблемима са којима се суочава и наследству за потомке

Блиц 25.09.2022
Аца Лукас, који је јавно говорио о својим проблемима са наркотицима, када су његови наследници у питању, има само једну жељу. -Не бих волео да моја деца узимају наркотике, само то. Могу и осам пута да се жене ако хоће, не знам… »
Не бих волео да ми се деца дрогирају, само то! Аца Лукас никад искреније о својим наследницима - "Боље је да..."

Не бих волео да ми се деца дрогирају, само то! Аца Лукас никад искреније о својим наследницима - "Боље је да..."

Мондо 25.09.2022
Аца Лукас коментарисао своју децу и њихове животне путеве. Аца Лукас коментарисао своју децу и њихове животне путеве. Аца Лукас отац је четворо деце, а о својим наследницима врло ретко говори, будући да они нису део јавног… »
"Не желим да ми дете буде наркоман"! Аца Лукас открио све проблеме с којима се сусреће, а ево шта деци дозвољава

"Не желим да ми дете буде наркоман"! Аца Лукас открио све проблеме с којима се сусреће, а ево шта деци дозвољава

Курир 25.09.2022
Аца Лукас ретко када прича о својим наследницима, будући да они нису део јавног света. Међутим, у једној емисији Лукас је проговорио о деци, те је истакао којим путем не би волео да његови наследници крену. Музичар је открио… »

Вести дана »