Povezane vesti
"Ne želim da mi dete bude narkoman": Aca Lukas o problemima sa kojima se suočava i nasledstvu za potomke
Blic 25.09.2022
Aca Lukas, koji je javno govorio o svojim problemima sa narkoticima, kada su njegovi naslednici u pitanju, ima samo jednu želju. -Ne bih voleo da moja deca uzimaju narkotike, samo to. Mogu i osam puta da se žene ako hoće, ne znam šta je u tome loše… »
Ne bih voleo da mi se deca drogiraju, samo to! Aca Lukas nikad iskrenije o svojim naslednicima - "Bolje je da..."
Mondo 25.09.2022
Aca Lukas komentarisao svoju decu i njihove životne puteve. Aca Lukas komentarisao svoju decu i njihove životne puteve. Aca Lukas otac je četvoro dece, a o svojim naslednicima vrlo retko govori, budući da oni nisu deo javnog sveta. Međutim, u jednoj… »
"Ne želim da mi dete bude narkoman"! Aca Lukas otkrio sve probleme s kojima se susreće, a evo šta deci dozvoljava
Kurir 25.09.2022
Aca Lukas retko kada priča o svojim naslednicima, budući da oni nisu deo javnog sveta. Međutim, u jednoj emisiji Lukas je progovorio o deci, te je istakao kojim putem ne bi voleo da njegovi naslednici krenu. Muzičar je otkrio koje su to greške koje… »
Vesti dana »
![Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer](https://nstatic.net/img/logo/s/bbc-news.png)
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane