Повезане вести
"Не желим да ми дете буде наркоман": Аца Лукас о проблемима са којима се суочава и наследству за потомке
Блиц 25.09.2022
Аца Лукас, који је јавно говорио о својим проблемима са наркотицима, када су његови наследници у питању, има само једну жељу. -Не бих волео да моја деца узимају наркотике, само то. Могу и осам пута да се жене ако хоће, не знам… »
Не бих волео да ми се деца дрогирају, само то! Аца Лукас никад искреније о својим наследницима - "Боље је да..."
Мондо 25.09.2022
Аца Лукас коментарисао своју децу и њихове животне путеве. Аца Лукас коментарисао своју децу и њихове животне путеве. Аца Лукас отац је четворо деце, а о својим наследницима врло ретко говори, будући да они нису део јавног… »
"Не желим да ми дете буде наркоман"! Аца Лукас открио све проблеме с којима се сусреће, а ево шта деци дозвољава
Курир 25.09.2022
Аца Лукас ретко када прича о својим наследницима, будући да они нису део јавног света. Међутим, у једној емисији Лукас је проговорио о деци, те је истакао којим путем не би волео да његови наследници крену. Музичар је открио… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 10 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 20 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане