Povezane vesti
Nole o penziji: Evo još koliko sebe vidi u tenisu! (video)
Hot sport 25.09.2022
Novak Đoković muči muku sa pravilima oko vakcinacije od kada je svet zaokupirao virus poznatiji kao Korona. Njegova borba dostigla je vrhunac na ovosezonskom Australija Openu, kada je prolazio kroz teške dane, a na kraju godine nije imao priliku da… »
Đoković: Kraj karijere mi nije na vidiku
Vesti online 25.09.2022
Novak Đoković kaže da je pokušao na najbolji način da prihvati nemogućnost da ne nastupi na američkoj turneji, uključujući i US open, zbog toga što nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD. – Čovek sam koji snažno veruje da se sve dešava s… »
Đoković: Kraj karijere mi nije na vidiku
Sport klub 25.09.2022
Novak Đoković kaže da je pokušao na najbolji način da prihvati nemogućnost da ne nastupi na američkoj turneji, uključujući i US open, zbog toga što nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD. „Čovek sam koji snažno veruje da se sve dešava s… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 57 minutajoš 32 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 42 minutajoš 40 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 37 povezanih
EK pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih
"Probaćemo da priključimo ozbiljnija Partizanova imena": Evo ko dolazi u Humsku sa Sašom Ilićem
Mondo pre 22 minutajoš 22 povezane