Povezane vesti
Nole o penziji: Evo još koliko sebe vidi u tenisu! (video)
Hot sport 25.09.2022
Novak Đoković muči muku sa pravilima oko vakcinacije od kada je svet zaokupirao virus poznatiji kao Korona. Njegova borba dostigla je vrhunac na ovosezonskom Australija Openu, kada je prolazio kroz teške dane, a na kraju godine nije imao priliku da… »
Đoković: Kraj karijere mi nije na vidiku
Vesti online 25.09.2022
Novak Đoković kaže da je pokušao na najbolji način da prihvati nemogućnost da ne nastupi na američkoj turneji, uključujući i US open, zbog toga što nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD. – Čovek sam koji snažno veruje da se sve dešava s… »
Đoković: Kraj karijere mi nije na vidiku
Sport klub 25.09.2022
Novak Đoković kaže da je pokušao na najbolji način da prihvati nemogućnost da ne nastupi na američkoj turneji, uključujući i US open, zbog toga što nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD. „Čovek sam koji snažno veruje da se sve dešava s… »
Vesti dana »
Cenovnici svih trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere jednim klikom
Morava info pre 3 minutajoš 22 povezane
Vučič: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Nova ekonomija pre 8 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 33 povezane
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 2 satajoš 17 povezanih