Povezane vesti
Nole o penziji: Evo još koliko sebe vidi u tenisu! (video)
Hot sport 25.09.2022
Novak Đoković muči muku sa pravilima oko vakcinacije od kada je svet zaokupirao virus poznatiji kao Korona. Njegova borba dostigla je vrhunac na ovosezonskom Australija Openu, kada je prolazio kroz teške dane, a na kraju godine nije imao priliku da… »
Đoković: Kraj karijere mi nije na vidiku
Vesti online 25.09.2022
Novak Đoković kaže da je pokušao na najbolji način da prihvati nemogućnost da ne nastupi na američkoj turneji, uključujući i US open, zbog toga što nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD. – Čovek sam koji snažno veruje da se sve dešava s… »
Đoković: Kraj karijere mi nije na vidiku
Sport klub 25.09.2022
Novak Đoković kaže da je pokušao na najbolji način da prihvati nemogućnost da ne nastupi na američkoj turneji, uključujući i US open, zbog toga što nevakcinisanim strancima nije dozvoljen ulazak u SAD. „Čovek sam koji snažno veruje da se sve dešava s… »
Vesti dana »

”Grčka je sad mnogo bliža” Vučić: Ceo Moravski koridor biće gotov do 28. juna sledeće godine
Dnevnik pre 32 minutajoš 31 povezana

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, vanredna situacija u dve opštine
NIN pre 57 minutajoš 146 povezanih

OTKRIVAMO Pruga do Subotice od 1,2 milijarde dolara otvorena uz delimične upotrebne dozvole: Bar 5 staničnih zgrada nisu za korišćenje
Nova pre 17 minutajoš 82 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 57 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih