Повезане вести
"Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета" Абазовић: Ђукановић је проблем, дубоко је умешан у корупцију
Ало 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета. Абазовићу је… »
Абазовић: Са власти ме склониле политичке струје организованих криминалних група
Еуроневс 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета. Абазовићу је… »
Абазовић: Свргнут сам због утицаја шверцера кокаина и цигарета, имаћемо контролни пакет у влади
РТС 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је за Гардијан да је са места председника владе свргнут због политичког утицаја организованог криминала, након што се његова Влада супротставила шверцерима кокаина и… »
Абазовић: Смениле су ме политичке струје организованог криминала
Правда 25.09.2022
Абазовић: Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета
РТВ 25.09.2022
ЛОНДОН - Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета… »
Вести дана »
Локални избори у Неготину, Мионици и Сечњу — објављена излазност до 16 часова
Спутник пре 0 минутајош 105 повезаних
И следећа недеља у Новом Саду нестабилна: Биће сунца, биће кише
Радио 021 пре 3 сатајош 30 повезаних
Вучић: Сутра ћемо имати важан састанак о НИС-у, рафинерија престаје да ради у уторак
РТС пре 1 сатјош 21 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против БиХ у квалификацијама за СП
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане