Povezane vesti

"Svrgli su me šverceri kokaina i cigareta" Abazović: Đukanović je problem, duboko je umešan u korupciju

"Svrgli su me šverceri kokaina i cigareta" Abazović: Đukanović je problem, duboko je umešan u korupciju

Alo 25.09.2022
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da su ga sa vlasti sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa, nakon što je rešio da se obračuna sa krijumčarima kokaina i cigareta. Abazoviću je uskraćeno poverenje… »
Abazović: Smenile su me političke struje organizovanog kriminala

Abazović: Smenile su me političke struje organizovanog kriminala

Pravda 25.09.2022
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da su ga sa vlasti sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa, nakon što je rešio da se obračuna sa krijumčarima kokaina i cigareta. Abazoviću je uskraćeno poverenje… »
Abazović: Svrgnut sam zbog uticaja švercera kokaina i cigareta, imaćemo kontrolni paket u vladi

Abazović: Svrgnut sam zbog uticaja švercera kokaina i cigareta, imaćemo kontrolni paket u vladi

RTS 25.09.2022
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je za Gardijan da je sa mesta predsednika vlade svrgnut zbog političkog uticaja organizovanog kriminala, nakon što se njegova Vlada suprotstavila švercerima kokaina i cigareta. Lider… »
Abazović: Sa vlasti me sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa

Abazović: Sa vlasti me sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa

Euronews 25.09.2022
Abazović: Svrgli su me šverceri kokaina i cigareta

Abazović: Svrgli su me šverceri kokaina i cigareta

RTV 25.09.2022
LONDON - Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da su ga sa vlasti sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa, nakon što je rešio da se obračuna sa krijumčarima kokaina i cigareta. Abazoviću je uskraćeno… »

Vesti dana »