Povezane vesti
Abazović: Sa vlasti me sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa
Euronews 25.09.2022
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da su ga sa vlasti sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa, nakon što je rešio da se obračuna sa krijumčarima kokaina i cigareta. Abazoviću je uskraćeno poverenje 20… »
Abazović: Svrgnut sam zbog uticaja švercera kokaina i cigareta, imaćemo kontrolni paket u vladi
RTS 25.09.2022
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je za Gardijan da je sa mesta predsednika vlade svrgnut zbog političkog uticaja organizovanog kriminala, nakon što se njegova Vlada suprotstavila švercerima kokaina i cigareta. Lider… »
Abazović: Smenile su me političke struje organizovanog kriminala
Pravda 25.09.2022
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da su ga sa vlasti sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa, nakon što je rešio da se obračuna sa krijumčarima kokaina i cigareta. Abazoviću je uskraćeno poverenje 20… »
Abazović: Svrgli su me šverceri kokaina i cigareta
RTV 25.09.2022
LONDON - Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da su ga sa vlasti sklonile političke struje organizovanih kriminalnih grupa, nakon što je rešio da se obračuna sa krijumčarima kokaina i cigareta. Abazoviću je uskraćeno… »
Vesti dana »
Zahlađenje u Srbiji, temperature od 14 do 19 stepeni: Todorović otkriva kada se vraćaju sunce i toplije vreme
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
"Ovo je teroristički akt" Više evropskih zemalja se oglasilo o napadu na aerodrom u Rijadu
Blic pre 19 minutajoš 49 povezanih
Ukrajinski zvaničnici odbacili Trampove navode da treba zameniti Zelenskog novim predsednikom
N1 Info pre 19 minutajoš 39 povezanih
RIK: U ponedeljak počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 22 povezane