Повезане вести

"Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета" Абазовић: Ђукановић је проблем, дубоко је умешан у корупцију

"Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета" Абазовић: Ђукановић је проблем, дубоко је умешан у корупцију

Ало 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета. Абазовићу је… »
Абазовић: Са власти ме склониле политичке струје организованих криминалних група

Абазовић: Са власти ме склониле политичке струје организованих криминалних група

Еуроневс 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета. Абазовићу је… »
Абазовић: Свргнут сам због утицаја шверцера кокаина и цигарета, имаћемо контролни пакет у влади

Абазовић: Свргнут сам због утицаја шверцера кокаина и цигарета, имаћемо контролни пакет у влади

РТС 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је за Гардијан да је са места председника владе свргнут због политичког утицаја организованог криминала, након што се његова Влада супротставила шверцерима кокаина и… »
Абазовић: Смениле су ме политичке струје организованог криминала

Абазовић: Смениле су ме политичке струје организованог криминала

Правда 25.09.2022
Абазовић: Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета

Абазовић: Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета

РТВ 25.09.2022
ЛОНДОН - Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета… »

Вести дана »