Повезане вести
"Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета" Абазовић: Ђукановић је проблем, дубоко је умешан у корупцију
Ало 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета. Абазовићу је… »
Абазовић: Са власти ме склониле политичке струје организованих криминалних група
Еуроневс 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета. Абазовићу је… »
Абазовић: Свргнут сам због утицаја шверцера кокаина и цигарета, имаћемо контролни пакет у влади
РТС 25.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је за Гардијан да је са места председника владе свргнут због политичког утицаја организованог криминала, након што се његова Влада супротставила шверцерима кокаина и… »
Абазовић: Смениле су ме политичке струје организованог криминала
Правда 25.09.2022
Абазовић: Свргли су ме шверцери кокаина и цигарета
РТВ 25.09.2022
ЛОНДОН - Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да су га са власти склониле политичке струје организованих криминалних група, након што је решио да се обрачуна са кријумчарима кокаина и цигарета… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 29 минутајош 24 повезане
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 5 сатијош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 22 минутајош 27 повезаних