Повезане вести
Пригожин признао да је основао војну компанију Вагнер
Ал Јазеера 26.09.2022
Група Вагнер, коју чине ветерани руских оружаних снага, борила се, између осталог, у Либији, Сирији, Централноафрицкој Републици и Малију. Руски бизнисмен Јевгениј Пригожин изјавио је у понедјељак да је он 2014. године основао… »
"Путинов кувар" признао да стоји иза плаћених војника: Основао сам Вагнер групу 2014. године
Еуроневс 26.09.2022
Руски бизнисмен Јевгениј Пригожин изјавио је данас да је он 2014. године основао приватну војну компанију Вагнер групу. Ово је први пут да је Пригожин јавно потврдио да је повезан са групом Вагнер, што је раније негирао, пренео… »
Оснивач руске оружане формације "Вагнер" открио позадину настанка ове елитне јединице
Правда 26.09.2022
Јевгениј Пригожин, руски бизнисмен и оснивач групе “Вагнер”, испричао како је дошло до тога да та оружана формација буде основана. „Хајде да укратко пређемо на порекло, како је било. 2014. године, када је почео геноцид над руским… »
"Путинов кувар" коначно признао! "Ја сам основао плаћеничку војску Вагнер, сам сам средио панцире и нашао специјалисте"
Блиц 26.09.2022
Руски бизнисмен Јевгениј Пригожин изјавио је данас да је он 2014. године основао приватну војну компанију Вагнер групу. Ово је први пут да је Пригожин јавно потврдио да је повезан са групом Вагнер, што је раније негирао, пренео… »
Шок признање "путиновог кувара": Основао сам Вагнер групу, ово је било главни циљ! Видео
Курир 26.09.2022
Предузетник и власник компаније Конкорд Јевгениј Пригожин, који је познат и под надимком "Путинов кувар" признао је да је 2014. године створио групу, која је касније названа приватна војна компанија (ПМЦ) Вагнер. Његов коментар… »
Руски олигарх признао да је оснивач и вођа паравојне „Вагнер“ групе
Н1 Инфо 26.09.2022
Бизнисмен Јевгениј Пригожин први пут је јавно признао да је 2014. године створио групу, касније названу "Вагнер", напомињуц́и да се захваљујуц́и њиховој храбрости судбина самопроглашених република у Дењецку и Луганску… »
"Путинов кувар" потврдио да је основао злогласну Вагнер групу
Телеграф 26.09.2022
Пригожин признао да је 2014. године створио Вагнер групу. Бизнисмен Јевгениј Пригожин, који слови за блиског сарадника руског председника и којег називају "Путинов кувар", признао је да је 2014. године створио групу, касније… »
Вести дана »
Вучић о Ћациленду: Надам се да ће до краја године шатори бити уклоњени, даћу све од себе да утичем
Н1 Инфо пре 34 минутајош 36 повезаних
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 35 минутајош 44 повезане
Малолетник уз претњу ножем опљачкао старицу од 89 година: Расветљено разбојништво у Ивањици
РИНА пре 1 сатјош 56 повезаних