Povezane vesti

Obradović: Nije lako igrati sa samo jednim plejmejkerom

Politika 26.09.2022
MOSKVA – Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je bilo jako teško igrati na VTB Superkupu u Moskvi sa samo jednim plejmejkerom, Jamom Madarom. Partizan je na turniru u Moskvi osvojio četvrto mesto. „Mislim da je dobro što… »

Željko Obradović: Nije lako igrati sa jednim plejmejkerom

Euronews 26.09.2022
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je bilo jako teško igrati na VTB Superkupu u Moskvi sa samo jednim plejmejkerom, Jamom Madarom. Partizan je na turniru u Moskvi osvojio četvrto mesto. "Mislim da je dobro što smo došli na… »

Obradović: Nije lako igrati sa jednim plejmejkerom

Sportski žurnal 26.09.2022
Crno-beli u nedelju, 2. oktobra, igraju protiv Cibone u Zagrebu meč prvog kola ABA lige. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je bilo jako teško igrati na VTB Superkupu u Moskvi sa samo jednim plejmejkerom, Jamom Madarom… »

Obradović: Nije lako igrati sa jednim plejmejkerom

Sport klub 26.09.2022
Crno-beli u nedelju, 2. oktobra, igraju protiv Cibone u Zagrebu meč prvog kola ABA lige. Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da je bilo jako teško igrati na VTB Superkupu u Moskvi sa samo jednim plejmejkerom, Jamom Madarom. Partizan je na… »

Obradović surovo iskren: Nije lako igrati sa jednim plejmejkerom

Večernje novosti 26.09.2022
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je bilo jako teško igrati na VTB Superkupu u Moskvi sa samo jednim plejmejkerom, Jamom Madarom. Foto: ABA / KK Partizan NIS / Dragana Stjepanović Partizan je na turniru u Moskvi osvojio… »

Ipak su se osetili izostanci: Obradović analizira: „Nije lako samo sa jednim plejmejkerom!“

Hot sport 26.09.2022
Košarkaši Partizana su osvojili četvrto mesto na VTB Superkupu, jer su nakon Zenita, poraženi i od Uniksa, a najveći problem u Rusiji za izabranike Željka Obradovića bio je deficit organizatora igre. Naime, Aleksa Avramović se oporavlja od… »

Vesti dana »