Повезане вести

Убиство породице Ђокић после годину дана још без епилога: Докле је стигла истрага и зашто је отпужница два пута враћана

Убиство породице Ђокић после годину дана још без епилога: Докле је стигла истрага и зашто је отпужница два пута враћана

Еуроневс 26.09.2022
Власник мењачнице Горан Ђокић из Алексинца, његова супруга Гордана и ћерка Лидија убијени су 26. септембра прошле године, а годину дана касније случај није добио коначан епилог. Истрага злочина који је узнемирио јавност и даље… »
"Да ми је само моју Лику оставио, шта сам изгубила због проклетих пара": Мајка убијеног Горана Ђокића и годину дана након…

"Да ми је само моју Лику оставио, шта сам изгубила због проклетих пара": Мајка убијеног Горана Ђокића и годину дана након…

Блиц 26.09.2022
Стојанка Ђокић, која је пре тачно годину дана остала без сина Горана (57), снаје Гордане (56) и унуке Лидије (25), пошто их је, како се сумња, убио и спалио њихов рођак из села Моравац код Алексинца Горан Џонић, каже да тешко… »
„Идем једну рибу да упецам“ у ноћи убиства Ђокића Горан Џонић неочекивано кренуо на пецање иако се тек вратио из риболова…

„Идем једну рибу да упецам“ у ноћи убиства Ђокића Горан Џонић неочекивано кренуо на пецање иако се тек вратио из риболова…

Блиц 26.09.2022
У ноћи између 26. и 27. септембра прошле године у којој је убијена трочлана породица Ђокић из Алексинца, првоосумњичени за тежак зочин Горан Џонић неочекивано је кренуо на пецање, иако се непосредно пре тога вратио из… »
Џонићев син главна прекретница за подизање оптужнице: Годину дана од суровог убиства породице Ђокић и даље нема окривљеног…

Џонићев син главна прекретница за подизање оптужнице: Годину дана од суровог убиства породице Ђокић и даље нема окривљеног…

Курир 26.09.2022
Један од најмонструознијих злочина у нишком крају догодио се на данашњи дан пре тачно годину дана када су брутално ликвидирани власник мењачнице Горан Ђокић, његова супруга Гордана и ћерка Лидиија. Ко је крив за убиство… »
Идем једну рибу да упецам: Оно што је Џонић урадио на дан убиства Ђокића леди крв у венама! Камере све снимиле!

Идем једну рибу да упецам: Оно што је Џонић урадио на дан убиства Ђокића леди крв у венама! Камере све снимиле!

Курир 26.09.2022
Горан Џонић је присуствовао бдењу током којег је био, по речима комшија, „блед као мртвак“. Један од најмонструознијих злочина у нишком крају догодио се пре тачно годину дана када су брутално ликвидирани власник мењачнице… »
"Џонић је многе увукао у зачарани круг лажи" Адвокат за Курир ТВ: Због монструозног злочина очекујем доживотну робију!

"Џонић је многе увукао у зачарани круг лажи" Адвокат за Курир ТВ: Због монструозног злочина очекујем доживотну робију!

Курир 26.09.2022
Један од најмонструознијих злочина у нишком крају догодио се на данашњи дан пре тачно годину дана када су брутално ликвидирани власник мењачнице Горан Ђокић, његова супруга Гордана и ћерка Лидиија. Осумњичени Горан Џонић све… »

Вести дана »