Povezane vesti
Dodik: U Sarajevu ne pijem ni njihovu vodu, bojim se da će me otrovati
Kurir 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati"."Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
Novi magazin 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati". „Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
Dodik u Sarajevu ne pije vodu, boji se da će ga otrovati
Danas 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni „njihovu vodu“, jer se „boji da bi ga neko mogao otrovati“. „Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
"Ne jedem tamo, ne pijem vodu": Dodik poručio da mu nije svejedno kad ide u Sarajevo
Blic 26.09.2022
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je sinoć da mu nije svejedno kada ide u Sarajevo pogotovo šta jede i pije jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati". - Meni uopšte nije svejedno kad idem u Sarajevo, šta jedem i pijem. Hoće li mi neko podvaliti… »
N1 Info 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati". „Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena zbog navodnog napada na policiju, jedan zbog vređanja ispred DUNP
Danas pre 49 minutajoš 42 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 192 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Pirotski studenti u blokadi i zborovi građana sinoć podržali studente u Novom Pazaru. Negodovalo se ispred prostorija Srpske napredne stranke!
Plus online pre 3 satajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 18 povezanih