Povezane vesti
Dodik: U Sarajevu ne pijem ni njihovu vodu, bojim se da će me otrovati
Kurir 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati"."Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
Novi magazin 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati". „Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
Dodik u Sarajevu ne pije vodu, boji se da će ga otrovati
Danas 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni „njihovu vodu“, jer se „boji da bi ga neko mogao otrovati“. „Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
"Ne jedem tamo, ne pijem vodu": Dodik poručio da mu nije svejedno kad ide u Sarajevo
Blic 26.09.2022
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je sinoć da mu nije svejedno kada ide u Sarajevo pogotovo šta jede i pije jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati". - Meni uopšte nije svejedno kad idem u Sarajevo, šta jedem i pijem. Hoće li mi neko podvaliti… »
N1 Info 26.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati". „Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko… »
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 27 minutajoš 70 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 42 minutajoš 26 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku: Fars: SAD postavile pet uslova Iranu u odgovoru na pregovarački predlog
Euronews pre 22 minutajoš 24 povezane
"Zar tako da joj se obrati dok je njena zemlja gleda?" Prošlogodišnji pobednik Evrovizije izazvao bes kod Darinih fanova
Kurir pre 17 minutajoš 72 povezane