Povezane vesti

Članovi žirija Zvezda Granda priznali da su nagrabusili: Saša se ograđuje od svega jer on nije vlasnik Grand produkcije

Svet & Skandal 26.09.2022
Počelo snimanje Zvezda Granda, ali žiri brine jedna stvar Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, počelo je danas, a kako kažu, članovi žirija koji je ostao nepromenjen i ove godine, ne znaju na kojoj televiziji će se emitovati popularno muzičko… »

Ceca pobegla od kamera, viki pokidala zlatnim dekolteom: Počinju Zvezde Granda - krije se na kojoj televiziji!

Mondo 26.09.2022
Članovi žirija Zvezda Granda okupili su se na snimanju za novu sezonu. Članovi žirija Zvezda Granda okupili su se na snimanju za novu sezonu. Iako se najpre u domaćim medijima pojavila informacija kako postoji mogućnost da se popularno takmičenje… »

"Šteta je da budemo na televiziji koja nema nacionalnu frekvenciju" Đorđe David o novoj sezoni "Zvezda Granda" i promenama…

Blic 26.09.2022
Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, počinje danas, a kako kažu članovi žirija, koji je ostao nepromenjen i ove godine, Đorđe David i Aleksandar Mili Mili ne znaju na kojoj televiziji će se emitovati popularno muzičko takmičenje. - Ne znamo… »

Saša Popović otkrio gde će se emitovati "Zvezde Granda": "Nisam molio Željka Mitrovića" Napravljena je velika promena u…

Blic 26.09.2022
Nova sezona "Zvezda Granda", počela je danas sa snimanjem, a iako su članovi žirija ostali misteriozni po pitanju toga na kojoj će se televiziji emitovati ovo takmičenje, Saša Popović je otkrio da samo televizije sa nacionalnom frekvencijom dolaze… »

Snimanje nove sezone Zvezda Granda! Ceca pobegla od novinara, Viki ponela bujni dekolte, a Mili otkrio da li se menja žiri…

Kurir 26.09.2022
Članovi žirija " Zvezda Granda" okupili su se na snimanju za novu sezonu. Mnoge zanimaju detalji o emisiji, posebno na kojoj će se televiziji emitovati, ali je žiri ostao misteriozan. "Nedostajali su mi svi članovi žirija tokom pauze snimanja. Saša… »

"Ja sam samo član žirija, pitajte vlasnike gde će se emitovati zvezde Granda" Saša Popović otkrio detalje o novoj sezoni…

Kurir 26.09.2022
Saša Popović pojavio se na snimanju novog serijala "Zvezda Granda" i otkrio sve ono što je zanimalo javnost. Saša je nasmejan odgovarao na pitanja novinara i priznao da se i dalje ne zna na kojoj će se televiziji emitovati muzičko takmičenje… »

Počinje snimanje nove sezone "Zvezda Granda": Mili stigao prvi, pa progovorio o televiziji na kojoj će se emitovati…

Blic 26.09.2022
Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, popularnog muzičkog takmičenja, počinje danas. Činjenica da emitovanje, a ni snimanje, novih emisija "Zvezde Granda" nije počelo u vreme kada uobičajeno počinje nova sezona popularnog muzičkog takmičenja… »

Vesti dana »