Povezane vesti
SKOJ: Oskrnavljena grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu, postavićemo stražu
Politika 26.09.2022
Savez komunističke omladine Jugoslavije danas je najoštrije osudio vandalski čin ultradesničarskih izgrednika koji su uvredljivim grafitom opet oskrnavili grobnicu narodnih heroja na Kalemegdanu u Beogradu. Kako je SKOJ saopštio, u poslednje dve… »
FOTO: Ponovo oskrnavljen Grob narodnih heroja na Kalemegdanu
Radio 021 26.09.2022
Ultradesničarski izgrednici su ponovo uvredljivim grafitima oskrnavili Grob narodnih heroja na Kalemegdanu, saopštio je Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ). "U poslednje dve godine Grobnica narodnih heroja je pod stalnim napadima… »
Ponovo oskrnavljena Grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu
Danas 26.09.2022
Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije je osudio vandalski čin ultradesničarskih izgrednika koji su uvredljivim grafitom opet oskrnavili Grobnicu narodnih heroja na Kalemegdanu u Beogradu. „U poslednje dve godine Grobnica narodnih… »
Vesti dana »
Vesić sutra podnosi ostavku! Ministar kroz suze: Radim ovo kao odgovoran čovek, ne želim da bilo ko upire prstom u mene da sam kriv za smrt bilo kog deteta
Kurir pre 4 minutajoš 100 povezanih
Građani se okupili ispred Vlade: Zapalili sveće i odali poštu stradalima
N1 Info pre 2 satajoš 102 povezane
Turkulov: Troje povređenih i dalje u veoma teškom stanju, traje borba za njihove živote
Politika pre 4 minutajoš 51 povezana
Dušan Lajović u drugom kolu turnira u Beogradu posle pobede protiv Marijana Navonea
Politika pre 4 minutajoš 39 povezanih
Mihajlović: Da sam na mestu Gorana Vesića, podnela bih ostavku istog dana kada se srušila nadstrešnica
Danas pre 8 satijoš 29 povezanih