Povezane vesti
Abazović će kontrolisati sektor bezbednosti
Politika 27.09.2022
Od našeg dopisnika Podgorica – Odlazeći premijer Crne Gore Dritan Abazović je za „Gardijan” govorio o potpisivanju ugovora sa SPC, i naveo: „Ne kajem se zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Mislim da sam, kao i… »
Šta je Abazović obećao Amerikancima u Vašingtonu
Politika 27.09.2022
Lider građanskog pokreta URA Dritan Abazović ocijenio je da nema rešenja koje bi tu partiju ostavilo izvan vlasti. "U Crnoj Gori postoji malo političke konfuzije, ali mislim da nema rešenja koje nas ostavlja van vlasti", rekao je predsednik Vlade u… »
Zirojević za Danas: Abazović u SAD nikom nije mogao da zamaže oči, opravdan strah od destabilizacije u Crnoj Gori
Danas 27.09.2022
Veoma je neizvjesno šta možemo očekivati dalje u Crnoj Gori s obzirom na to da smo došli u jednu političko- pravnu situaciju koju, rekao bi, ni Ustav u potpunosti ne prepoznaje, kaže u razgovoru za Danas Nikola Zirojević, portparol Socijaldemokrata… »
Milu drugi krivi za sve: Dok parlamentarna većina sprema njegovu smenu, šef države optužuje protivnike za krizu
Večernje novosti 27.09.2022
PREDSEDNIK Crne Gore i lider DPS Milo Đukanović optužio je parlamentarnu većinu da ovih dana pravi "tragikomične pokušaje" najavljujući njegovo razrešenje, tvrdeći da njegova pozicija ničim nije uzdrmana. Pred parlamentarcima krajem nedelje novi… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Inđiju, sutra kreću ka Novom Sadu: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 4 minutajoš 54 povezane
Studenti objavili detaljan vodič za blokiranje mostova u Novom Sadu: Prvi put biće održan i građanski plenum
Nova pre 40 minutajoš 37 povezanih
Studenti u blokadi koji idu peške u Novi Sad stigli u Inđiju, gde će prenoćiti
Sputnik pre 4 minutajoš 76 povezanih
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 4 minutajoš 118 povezanih
Izrael oslobodio 110 zatvorenika: Dva autobusa sa Palestincima stigla u Ramalu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane