Povezane vesti

Abazović će kontrolisati sektor bezbednosti

Abazović će kontrolisati sektor bezbednosti

Politika 27.09.2022
Od našeg dopisnika Podgorica – Odlazeći premijer Crne Gore Dritan Abazović je za „Gardijan” govorio o potpisivanju ugovora sa SPC, i naveo: „Ne kajem se zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Mislim da sam, kao i… »
Šta je Abazović obećao Amerikancima u Vašingtonu

Šta je Abazović obećao Amerikancima u Vašingtonu

Politika 27.09.2022
Lider građanskog pokreta URA Dritan Abazović ocijenio je da nema rešenja koje bi tu partiju ostavilo izvan vlasti. "U Crnoj Gori postoji malo političke konfuzije, ali mislim da nema rešenja koje nas ostavlja van vlasti", rekao je predsednik Vlade u… »
Zirojević za Danas: Abazović u SAD nikom nije mogao da zamaže oči, opravdan strah od destabilizacije u Crnoj Gori

Zirojević za Danas: Abazović u SAD nikom nije mogao da zamaže oči, opravdan strah od destabilizacije u Crnoj Gori

Danas 27.09.2022
Veoma je neizvjesno šta možemo očekivati dalje u Crnoj Gori s obzirom na to da smo došli u jednu političko- pravnu situaciju koju, rekao bi, ni Ustav u potpunosti ne prepoznaje, kaže u razgovoru za Danas Nikola Zirojević, portparol Socijaldemokrata… »
Milu drugi krivi za sve: Dok parlamentarna većina sprema njegovu smenu, šef države optužuje protivnike za krizu

Milu drugi krivi za sve: Dok parlamentarna većina sprema njegovu smenu, šef države optužuje protivnike za krizu

Večernje novosti 27.09.2022
PREDSEDNIK Crne Gore i lider DPS Milo Đukanović optužio je parlamentarnu većinu da ovih dana pravi "tragikomične pokušaje" najavljujući njegovo razrešenje, tvrdeći da njegova pozicija ničim nije uzdrmana. Pred parlamentarcima krajem nedelje novi… »

Vesti dana »