Povezane vesti

"Razočaran sam, mislio sam da će biti veće muško" Oglasio se najbolji drug diskvalifikovanog učesnika, evo šta je Roberta…

"Razočaran sam, mislio sam da će biti veće muško" Oglasio se najbolji drug diskvalifikovanog učesnika, evo šta je Roberta…

Kurir 27.09.2022
Najbolji prijatelj Roberta Mitrovića nije krio razočaranje zbog njegove odluke da samoinicijativno napusti "Zadrugu 6". Robert Mitrović, bivši muž nekadašnje učesnice Viktorije Mitrović, diskvalifikovan je iz daljeg takmičenja rijaliti programa… »
Bivši viktorijin muž pobegao iz Zadruge: Robert Mitrović odmah diskvalifikovan, evo koliko paprena kazna ga čeka (video)

Bivši viktorijin muž pobegao iz Zadruge: Robert Mitrović odmah diskvalifikovan, evo koliko paprena kazna ga čeka (video)

Kurir 27.09.2022
Robert Mitrović, bivši suprug Viktorije Mitrović, pobegao je iz Zadruge i produkcija ga je diskvalifikovala, a pored toga moraće da plati 50.000 evra jer je prekršio ugovor. "Poštovani zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Robert… »
Hitna odluka produkcije! Robert Mitrović diskvalifikovan iz Zadruge 6

Hitna odluka produkcije! Robert Mitrović diskvalifikovan iz Zadruge 6

Alo 27.09.2022
Šok. U toku emisije "Pretres nedelje", Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, koje je voditelj Milan Milošević pročitao pred svima. Pink printskrin - Poštovani zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Robert Mitrović zbog… »

Vesti dana »