Повезане вести
Шешељ у Београду одбио да га саслуша хашки тужилац
Слободна Европа 27.09.2022
Лидер десничарске Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ одбио је 27. септембра саслушање у Београду пред тужиоцем Механизма за међународне кривичне судове. Шешељ је у мају добио позив за саслушање механизма који је… »
Шешељ каже да поново хоће да му суде у Хагу због књига: Једну ствар им нећу дозволити
Телеграф 27.09.2022
Шешељ је навео да је, што се њега тиче, суђење у Хагу правоснажно завршено и да само он има право на захтев за ревизију. - Одлучио сам да све хашке документе из мојих предмета објавим, већ сам објавио око 50 књига докумената… »
Шешељ одбио саслушање хашког трибунала: Код мене ниједан сведок шамар није добио
Политика 27.09.2022
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ одбио је данас да буде саслушан у Специјалном суду у Београду по налогу Механизма хашког трибунала, јер, како је рекао, његовој правној саветници Вјерици Радети нису дозволили… »
Шешељ одбио да буде саслушан
Телеграф 27.09.2022
Нису дозволили да Вјерица Радета уђе са њим. Председник СРС-а Војислав Шешељ одбио је да буде саслушан у Специјалном суду у Београду, јер, како је рекао, његовој правној саветници Вјерици Радети нису дозволили да уђе с њим… »
Шешељ одбио саслушање зато што Радети није дозвољено да присуствује
Н1 Инфо 27.09.2022
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ одбио је да буде саслушан у Специјалном суду у Београду по тужби Хашког трибунала за непоштовање тог суда, јер како је рекао, хашко тужилаштво није дозволило да саслушању… »
Шешељ одбио да буде саслушан: Лидер радикала открио зашто неће изаћи пред хашке истражитеље
Правда 27.09.2022
Председник СРС Војислав Шешељ одбио је данас да буде саслушан у Специјалном суду у Београду. Како је рекао, он је одбио саслушање јер његовој правној саветници Вјерици Радети нису дозволили да уђе с њим. Шешељ је по изласку… »
Шешељ одбио саслушање Тужилаштва Хашког трибунала
Инсајдер 27.09.2022
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ одбио је данас да буде саслушан у Специјалном суду у Београду по тужби Хашког трибунала за непоштовање тог суда јер, како је рекао, хашко тужилашво није дозволило да саслушању… »
Шешељ због Радете одбио да буде саслушан у Специјалном суду
Радио 021 27.09.2022
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ одбио је данас да буде саслушан у Специјалном суду у Београду по тужби Хашког трибунала за непоштовање тог суда. Како је рекао, он је то одбио јер хашко тужилаштво није… »
Шешељ одбио да буде саслушан
РТВ 27.09.2022
БЕОГРАД - Председник СРС Војислав Шешељ одбио је данас да буде саслушан у Специјалном суду у Београду, јер, како је рекао, његовој правној саветници Вјерици Радети нису дозволили да уђе с њим. Шешељ је по изласку из зграде… »
Шешељ: Због књига хоће поново да ми суде у Хагу
ИндексОнлине 27.09.2022
БЕОГРАД – Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да Трибинал у Хагу хоће поново да му суди због његових књига. “Одлучио сам да све хашке документе из мојих предмета објавим, већ сам објавио око 50… »
Шешељ одбио да буде саслушан у Специјалном суду у Београду
Еуроневс 27.09.2022
Председник СРС Војислав Шешељ одбио је данас да буде саслушан у Специјалном суду у Београду, јер, како је рекао, његовој правној саветници Вјерици Радети нису дозволили да уђе с њим. Шешељ је по изласку из зграде суда казао… »
Вести дана »
Држава Вашингтон наредила хитну евакуацију у три предграђа Сијетла
Данас пре 23 минутајош 1 повезана
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 48 минутајош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Ова НАТО земља први пут је подигла авионе и оборила сумњиви дрон. Одмах реаговао Ф-16: "Летелица је била ван контроле"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Ово је прва реакција мајке Брајана Волша! Ево шта је урадила када је чула да је њен син крив за убиство Београђанке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана