Povezane vesti
Šešelj u Beogradu odbio da ga sasluša haški tužilac
Slobodna Evropa 27.09.2022
Lider desničarske Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj odbio je 27. septembra saslušanje u Beogradu pred tužiocem Mehanizma za međunarodne krivične sudove. Šešelj je u maju dobio poziv za saslušanje mehanizma koji je pravni naslednik… »
Šešelj kaže da ponovo hoće da mu sude u Hagu zbog knjiga: Jednu stvar im neću dozvoliti
Telegraf 27.09.2022
Šešelj je naveo da je, što se njega tiče, suđenje u Hagu pravosnažno završeno i da samo on ima pravo na zahtev za reviziju. - Odlučio sam da sve haške dokumente iz mojih predmeta objavim, već sam objavio oko 50 knjiga dokumenata - kazao je… »
Šešelj odbio saslušanje haškog tribunala: Kod mene nijedan svedok šamar nije dobio
Politika 27.09.2022
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odbio je danas da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu po nalogu Mehanizma haškog tribunala, jer, kako je rekao, njegovoj pravnoj savetnici Vjerici Radeti nisu dozvolili da uđe s njim… »
Šešelj odbio da bude saslušan
Telegraf 27.09.2022
Nisu dozvolili da Vjerica Radeta uđe sa njim. Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj odbio je da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu, jer, kako je rekao, njegovoj pravnoj savetnici Vjerici Radeti nisu dozvolili da uđe s njim. Vojislav Šešelj je… »
Šešelj odbio saslušanje zato što Radeti nije dozvoljeno da prisustvuje
N1 Info 27.09.2022
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odbio je da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu po tužbi Haškog tribunala za nepoštovanje tog suda, jer kako je rekao, haško tužilaštvo nije dozvolilo da saslušanju prisustvuje njegov… »
Šešelj odbio saslušanje Tužilaštva Haškog tribunala
Insajder 27.09.2022
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odbio je danas da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu po tužbi Haškog tribunala za nepoštovanje tog suda jer, kako je rekao, haško tužilašvo nije dozvolilo da saslušanju prisustvuje… »
Šešelj odbio da bude saslušan: Lider radikala otkrio zašto neće izaći pred haške istražitelje
Pravda 27.09.2022
Predsednik SRS Vojislav Šešelj odbio je danas da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu. Kako je rekao, on je odbio saslušanje jer njegovoj pravnoj savetnici Vjerici Radeti nisu dozvolili da uđe s njim. Šešelj je po izlasku iz zgrade suda… »
Šešelj odbio da bude saslušan
RTV 27.09.2022
BEOGRAD - Predsednik SRS Vojislav Šešelj odbio je danas da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu, jer, kako je rekao, njegovoj pravnoj savetnici Vjerici Radeti nisu dozvolili da uđe s njim. Šešelj je po izlasku iz zgrade suda kazao da nije… »
Šešelj zbog Radete odbio da bude saslušan u Specijalnom sudu
Radio 021 27.09.2022
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odbio je danas da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu po tužbi Haškog tribunala za nepoštovanje tog suda. Kako je rekao, on je to odbio jer haško tužilaštvo nije dozvolilo da saslušanju… »
Šešelj: Zbog knjiga hoće ponovo da mi sude u Hagu
IndeksOnline 27.09.2022
BEOGRAD – Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da Tribinal u Hagu hoće ponovo da mu sudi zbog njegovih knjiga. “Odlučio sam da sve haške dokumente iz mojih predmeta objavim, već sam objavio oko 50 knjiga… »
Šešelj odbio da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu
Euronews 27.09.2022
Predsednik SRS Vojislav Šešelj odbio je danas da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu, jer, kako je rekao, njegovoj pravnoj savetnici Vjerici Radeti nisu dozvolili da uđe s njim. Šešelj je po izlasku iz zgrade suda kazao da nije pristao da… »
Vesti dana »
RHMZ: Narednih dana temperaturne oscilacije, u sredu čak do 18 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 8 satijoš 20 povezanih
Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija
Sportski žurnal pre 1 satjoš 25 povezanih