Povezane vesti
Farbala mu psa, bacala petarde u kuću - Miljana komentarisala mišela! Oženio se na njen rođendan - "Suđeno je bilo!"
Mondo 27.09.2022
Mišel Gvozdenović se oženio, svoj komentar dala Miljana Kulić. Mišel Gvozdenović se oženio, svoj komentar dala Miljana Kulić. Rijaliti zvezda Miljana Kulić je, nakon zdravstvene golgote koju je jedva preživela, proslavila je svoj 29. rođendan u… »
"Znam da se Mišel oženio na moj rođendan": Miljana Kulić otkrila kako joj se čini njegova žena: "Videla sam je"
Blic 26.09.2022
Rijaliti zvezda Miljana Kulić proslavila je juče svoj 29. rođendan u krugu porodice, a baš na taj dan se oženila njena velika ljubav Mišel Gvozdenović. - Videla sam da se oženio Mišel Gvozdenović, i to baš na moj rođendan! Nenad mi je rekao… »
Vesti dana »
'Naša snaga je u zajedništvu': Studenti u blokadi fakulteta u Srbiji ne žele lidere
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 60 povezanih
Tramp najavio carine od 25 odsto na sav uvoz čelika i aluminijuma: "Ako oni nama naplaćuju, i mi ćemo njima"
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane
Uhapšen muškarac u Zrenjaninu: Osumnjičen da je opljačkao bezinsku pumpu
B92 pre 50 minutajoš 27 povezanih
„Bojim se da će Kosovo ući u taj bugarski scenario da nema vladu“: Gosti N1 o izborima na KiM
N1 Info pre 1 satjoš 51 povezana