Povezane vesti
Ja sam igor Vukotić ali nisam vođa škaljarskog klana! Potresna ispovest Zemunca koji ima dvoje dece - Pokretna sam meta!
Mondo 27.09.2022
Igor Vukotić, ekonomista iz Zemuna, od 2007. godine živi horor film jer nosi isto ime i prezime kao i nedavno ubijeni vođa škaljarskog klana! Igor Vukotić, ekonomista iz Zemuna, od 2007. godine živi horor film jer nosi isto ime i prezime kao i nedavno… »
Pokretna meta: Ja sam Igor Vukotić, ali nisam vođa škaljarskog klana! Plašim se, ubiće me jer misle da sam brat Jovana…
Kurir 27.09.2022
Igor kaže za Kurir da se zbog istog imena, prezimena i datuma rođenja kao i odbegli škaljarac našao u epicentru rata kotorskih klanova, zbog čega konstantno živi u strahu. Ja sam Igor Vukotić, ali nisam vođa škaljarskog klana! Objavljenom fotografijom u… »
Vesti dana »

Odbijeni svi prigovori opozicije u Zaječaru, najavljeni protesti i žalbe sudu
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih

Ispred Vlade Srbije nastavljen protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu
RTV pre 20 minutajoš 23 povezane

Treći dan raketiranja Izrael-Iran: Probijena Gvozdena kupola, otkazani nuklearni pregovori
N1 Info pre 1 satjoš 141 povezana

Bivši igrač Zvezde pregažen protiv Bajerna: Adam sa amaterima zalutao na Svetsko prvenstvo
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Britanac najbrži u Kanadi: DŽordž Rasel pobedio na stazi u Montrealu
Večernje novosti pre 31 minutajoš 15 povezanih