Povezane vesti
Blinken: SAD će pomoći Europi u energetskoj krizi
SEEbiz 27.09.2022
WASHINGTON - Američki državni tajnik Antony Blinken izjavio je u utorak da Sjedinjene Države i njihovi saveznici "nikad neće priznati" rusku aneksiju ukrajinskih teritorija i da će njegova zemlja pomoći Europi u energetskoj krizi. "Mi i mnoge druge… »
Proruske vlasti u Ukrajini: Velika većina za pripajanje Rusiji
Novi magazin 27.09.2022
Proruske separatističke vlasti u Ukrajini saopštile su danas prve rezultate referenduma o prijapanju Rusiji Donjecke i Luganske republike kao i Zaporoške i Hersonske oblasti, prema kojima je velika većina glasala "za", prenosi Interfaks. U Zaporoškoj… »
linken: SAD neće priznati rusku aneksiju teritorija u Ukrajini
Novi magazin 27.09.2022
Američki državni sekretar Antoni Blinken izjavio je danas da SAD i njihovi saveznici "nikada neće priznati" rusku aneksiju teritorije u Ukrajini. "Mi i mnoge druge zemlje smo jasno stavili do znanja. Nećemo, nikada nećemo priznati rusku aneksiju… »
Blinken: Nikada nećemo priznati rusku aneksiju teritorija u Ukrajini
N1 Info 27.09.2022
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da SAD i njihovi saveznici "nikada neće priznati" rusku aneksiju teritorije u Ukrajini. „Mi i mnoge druge zemlje smo jasno stavili do znanja. Nećemo, nikada nećemo priznati rusku aneksiju… »
Blinken: SAD neće priznati rusku aneksiju teritorija u Ukrajini
Insajder 27.09.2022
Američki državni sekretar Antoni Blinken izjavio je danas da SAD i njihovi saveznici "nikada neće priznati" rusku aneksiju teritorije u Ukrajini. "Mi i mnoge druge zemlje smo jasno stavili do znanja. Nećemo, nikada nećemo priznati rusku aneksiju… »
Kremlj: Posle referenduma menja se međunarodno-pravni status četiri oblasti
Insajder 27.09.2022
Kremlj je danas saopštio da će posle referenduma o pridruživanju separatističke Donjecke (DNR) i Luganske republike (LNR) kao i Hersonske i Zaporoške oblasti, ove teritorije promeniti svoj međunarodno-pravni status. Posle referenduma o pristupanju… »
Kremlj: Posle referenduma menja se međunarodno-pravni status četiri oblasti
Novi magazin 27.09.2022
Kremlj je danas saopštio da će posle referenduma o pridruživanju separatističke Donjecke (DNR) i Luganske republike (LNR) kao i Hersonske i Zaporoške oblasti, ove teritorije promeniti svoj međunarodno-pravni status. Posle referenduma o pristupanju… »
Rusi otkrili plan nakon referenduma u DNR i LNR: Situacija će se kardinalno promeniti
Pravda 27.09.2022
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da će se situacija po pitanju osiguravanja bezbednosti DNR, LNR i oslobođenih teritorija Ukrajine posle održanih referenduma o ujedinjenju s Rusijom kardinalno promeniti s pravne tačke gledišta. „To će… »
“Posle referenduma situacija će se kardinalno promeniti”
Vesti online 27.09.2022
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da će se situacija po pitanju osiguravanja bezbednosti DNR, LNR i oslobođenih teritorija Ukrajine posle održanih referenduma o ujedinjenju s Rusijom kardinalno promeniti s pravne tačke gledišta. Rusija… »
Vesti dana »
Uhapšeno 12 lica zbog tragedije na železničkoj stanici u Novom Sadu; Mediji: Goran Vesić i Jelena Tanasković među uhapšenima
RTV pre 30 minutajoš 193 povezane
Vučević: Poseta Fica signal da dve zemlje nastavljaju da unapređuju odnose
Politika pre 29 minutajoš 56 povezanih
Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu
Novi magazin pre 1 satjoš 45 povezanih
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 3 satajoš 95 povezanih
Novo hapšenje zbog tragedije u Novom Sadu! Oglasilo se tužilaštvo - Zadržana još jedna osoba, za drugom se traga
Kurir pre 41 minutajoš 41 povezana