Повезане вести

Гордан Петрић одлучио да промени голмана: Можда заигра и Андрија Павловић – лепо је сликати се са трофејом! (видео)

Гордан Петрић одлучио да промени голмана: Можда заигра и Андрија Павловић – лепо је сликати се са трофејом! (видео)

Хот спорт 27.09.2022
Сутра ће играти дуел у оквиру Купа Србије. Тренер Партизана Гордан Петрић, одражао је конференцију пред утакмицу шеснаестине финала Купа Србије, коју Партизан игра у среду против екипе Радничког из Сремске Митровице. Он је причао… »
Петрић: Одложени мечеви дошли на наплату, нећемо бити комплетни против Радничког

Петрић: Одложени мечеви дошли на наплату, нећемо бити комплетни против Радничког

Спортски журнал 27.09.2022
Партизан ће сутра од 15 сати гостовати екипи Радничког у Сремској Митровици у мечу шеснаестине финала Купа Србије. Тренер Партизана Гордан Петрић изјавио је да су црно-бели спремни за дуел са Радничким у Сремској Митровици у мечу… »
Петрић о сукобу СД и ФК Партизан: Да помогнем? Нека се јаве

Петрић о сукобу СД и ФК Партизан: Да помогнем? Нека се јаве

Спорт клуб 27.09.2022
Упитан о одлуци руководства фудбалског клуба да условно иступи из Југословенског спортског друштва Партизан, Петрић је рекао да би "сви требало да седну и да се договоре", али да њега занима свлачионица, терен и утакмица… »
Да сам ја био тренер, то се не би догодило! Петрић причао о Партизану, па споменуо ЈСД: "Нека се јаве"

Да сам ја био тренер, то се не би догодило! Петрић причао о Партизану, па споменуо ЈСД: "Нека се јаве"

Мондо 27.09.2022
Тренер Партизана причао је о стању у клубу, предстојећим мечевима, али и дешавањима у ЈСД. Тренер Партизана причао је о стању у клубу, предстојећим мечевима, али и дешавањима у ЈСД. Партизан игра меч у Купу Србије, Гордан… »
Петрић пред Куп: Одложене утакмице су сада дошле на наплату

Спорт клуб 27.09.2022
Тренер Партизана Гордан Петрић рекао је да екипа неће бити у пуном саставу због одсустних репрезентативаца, али да ће извести најјачи тим у предстојећој утакмици шеснаестине финала Купа против Радничког из Сремске Митровице пошто… »

Н1 Инфо 27.09.2022
Тренер Партизана Гордан Петрић рекао је да екипа неће бити у пуном саставу због одсустних репрезентативаца, али да ће извести најјачи тим у предстојећој утакмици шеснаестине финала Купа против Радничког из Сремске Митровице пошто… »
Петрић причао о хаосу у СД Партизан: Нека се јаве ако мисле да могу да помогнем – сигуран сам да су довољно паметни!

Петрић причао о хаосу у СД Партизан: Нека се јаве ако мисле да могу да помогнем – сигуран сам да су довољно паметни!

Хот спорт 27.09.2022
Ово је његов став. Фудбалери Партизана одиграће у среду утакмицу 1/16 финала Купа Србије против екипе Радничког из Сремске Митровице. Поводом тога, медијима се обратио тренер црно-белих Гордан Петрић, који је поред прииче о… »
Петрић пред изазов у Купу: Нећемо се опустити, спремни смо за Раднички

Петрић пред изазов у Купу: Нећемо се опустити, спремни смо за Раднички

Еуроневс 27.09.2022
Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је да су "црно-бели" спремни за дуел са Радничким у Сремској Митровици у мечу шеснаестине финала Купа Србије. Партизан ће сутра од 15 сати (Арена 1 Премиум) гостовати екипи… »

Вести дана »