Повезане вести
"У њему нема ничег посебног": Амбасадор Хил видео План консултација који су потписали Селаковић и Лавров и сад каже: "Овде…
Блиц 27.09.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил изјавио је да је видео План консултација који су потписали министри спољних послова Србије и Русије, да у њему нема ничег посебног, али да је Русија желела то да би оправдала свој рат у Украјини… »
Споразум за неспоразум
Данас 27.09.2022
За некога ко нам се продаје као неко ко је искусан вук у политици, да капира свет око себе, да се разуме у све – од најезде буба, до летећих аутомобила, Мамурни Човек је направио потез који ће нам, по свој прилици донети много… »
Хил: Видео сам План консултација Србије и Русије
Н1 Инфо 27.09.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил изјавио је за ФоНет да је видео План консултација који су потписали министри спољних послова Србије и Русије, да у њему нема ничег посебног, али да је Русија желела то да би оправдала свој рат у… »
Хил: Видео сам споразум који су потписали Селаковић и Лавров, у њему нема ништа посебно, али очигледна је намера Русије
Еуроневс 27.09.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил изјавио је данас за ФоНет да је видео План консултација који су потписали министри спољних послова Србије и Русије, да у њему нема ничег посебног, али да је Русија желела то да би оправдала свој рат… »
Хил: “Видео сам План консултација Србије и Русије која њиме жели да оправда рат у Украјини”
Недељник 27.09.2022
ПринтСцреен/ИоуТубе/Царнегие Цоунцил фор Етхицс ин Интернатионал Аффаирс Амбасадор САД Кристофер Хил изјавио је да је видео План консултација који су потписали министри спољних послова Србије и Русије, да у њему нема ничег… »
Амерички амбасадор о Плану консултација Русије и Србије: Видео сам га, у њему нема ничег посебног
Инсајдер 27.09.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил изјавио је данас за ФоНет да је видео План консултација који су потписали министри спољних послова Србије и Русије, да у њему нема ничег посебног, али да је Русија желела то да би оправдала свој рат… »
Шта чека Србију после оштрих порука европских и америчких дипломата? Споразум с Русијом: Прст у око или безначајна техникалија?…
Курир 27.09.2022
Амерички дипломата каже да је тешко разумети "постојање оваквог документа или протокола", саговорници Курира оцењују да се споразуму између српског и руског министарства придаје превелики значај. Србији се све више отежава… »
„Прст у око Западу“: Србија повукла непромишљен потез потписивањем споразума са Русијом?
Данас 26.09.2022
Сједињене Америчке Државе траже од Србије објашњење шта је министар спољних послова постигао са руским колегом у Њујорку, изјавио је 26. септембра амерички амбасадор Кристофер Хил. Хил је у обрац́ању новинарима после… »
Вести дана »

Из сенке на чело Републике Српске, ко је Ана Тришић Бабић? Од новинара до председника: Богата биографија наследнице Милорада Додика
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 4 сатијош 1 повезана