Povezane vesti
Mersija donirala bubreg bolesnom suprugu, zaprosio je u bolnici: Dirljiva priča o ljubavi iz Visokog
Telegraf 27.09.2022
Adis ima 26 godina, a bubrežni je bolesnik već neko vreme. Adis Ahmić iz Visokog, usled otkazivanja bubrega, morao je na dijalizu, a zbog ozbiljnosti njegovog zdravstvenog stanja, lekari su preporučili transplantaciju. Uz njega je sve vreme supruga… »
Njihova ljubav je jača od bolesti: Mersija donirala bubreg suprugu Adisu i spasila mu život (foto)
Blic 27.09.2022
Adis Ahmić iz Visokog, usled zatajenja bubrega, morao je na dijalizu, a zbog ozbiljnosti njegovog zdravstvenog stanja, lekari su preporučili transplantaciju. Uz njega je sve vreme supruga Mersija koju je zaprosio kada je mu je došla u posetu u bolnicu… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 44 minutajoš 46 povezanih
Zelenski rekao Driskolu da je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Politika pre 14 minutajoš 44 povezane
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Osmani zakazala izbore: Posle političkog haosa tzv. država Kosovo ide na vanredno glasanje
Euronews pre 29 minutajoš 32 povezane