Povezane vesti
Fon der Lajen osudila sabotažu na sistemu gasovoda Severni tok, najavila najsnažniji mogući odgovor
Politika 28.09.2022
BRISEL - Šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je da je curenje gasovoda Severni tok izazvano sabotažom i najavila „najsnažniji mogući odgovor” ako bude napadnuta aktivna evropska energetska infrastruktura. „Razgovarala sam predsednicom… »
UN: ne mogu da provere da li je u pitanju sabotaža na gasovodima, Nemačka sumnja u sabotažu: "Dokazi ukazuju na nasilni čin"…
Blic 28.09.2022
UN nemaju načina da provere tvrdnje da su gasovodi Severni tok 1 i 2 bili predmet sabotaže i nadaju se da će curenje gasa biti zaustavljeno, izjavio je na konferenciji za novinare portparol generalnog sekretara UN Stefan Dižarik. -Videli smo napise u… »
"Ovo je napad na EU i biće najsnažniji mogući odgovor"
Pravda 28.09.2022
Šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je curenje gasovoda Severni tok izazvano sabotažom i najavila "najsnažniji mogući odgovor" ako bude napadnuta aktivna evropska energetska infrastruktura. - Razgovarala sam predsednicom… »
Ursula fon der Lajen: Curenje gasovoda Severni tok u Baltičkom moru čin sabotaže
Danas 27.09.2022
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je curenje gasovoda Severni tok u Baltičkom moru „čin sabotaže“. „Razgovarala sam o činu sabotaže Severnog toka sa danskom premijerkom Meteom Frederiksen“, napisala je Fon der Lajen… »
Vesti dana »

Otkriveno šta će Kremlj da ponudi Trampu kao "gest deeskalacije" u Ukrajini: Ultimatum uskoro ističe, ovo je ruski plan kako da umiri američkog lidera
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Aleksandar Vučić posetio Darka Glišića, tvrdi da je bolje
Serbian News Media pre 30 minutajoš 24 povezane

Kruševačka policija sprečila promet 40 tona piletine zaražene salmonelom (FOTO)
Danas pre 15 minutajoš 18 povezanih

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
Novi magazin pre 35 minutajoš 16 povezanih

SportSKi dan: O Zvezdi sa Grofom, tenis, košarka i lepe vesti
Sport klub pre 40 minutajoš 23 povezane